Astra K 1.6 otomatik alınır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Sınıfında en dolu paketi sunan araba bu sanırım. Kronik sorunu vs var mıdır? Tork konvertörlü şanzıman, koltuk ısıtma ve Sunroof gibi şeyler bayağı cezbetti.

Zincir değişimi için motorun indirilmesi gerektiğini biliyorum. 50 bin lira civarı masrafı olabilir. Onun harici gayet hoş bir otomobil.

Yaklaşık 1.5 sene kullandım. Sağlam bir motor-şanzıman kombinasyonu var. Hemen hemen aynı paraya alacağınız bir Golf'ten çok daha iyi bir yol tutuş ve konfor sunacaktır. K kasanın hafifliği ve 1.6 CDTI'ın torkuyla ivmelenme konusunda ortalama bir kullanıcıyı gerçekten tatmin edecektir.

Eksilere gelirsek kullanıma bağlı olarak 90-120 bin kilometrede bir zincir değişmesi gerekiyor ve bunun içinde motorun inmesi gerektiği için 50-60 bin Tl civarı masraf açacaktır. Ayrıca her ne kadar içeriye fazla motor sesi almasa da biraz gürültülü çalışan bir araba.

Son olarak alınır mı konusunda en büyük etken fiyat. Yani 850-999 bandında temizliğine göre alınabilir ancak 1 milyonun üstüne çıkıldığında daha güzel opsiyonlar bulunabilir.

900-1.2 civarı bakıyorum o zincir olayı bana çok sıkıntı olmaz 2010'dan beri kangoo var 85k anca gördü.

Sınıfında en dolu paketi sunan araba bu sanırım. Kronik sorunu vs var mıdır? Tork konvertörlü şanzıman, koltuk ısıtma ve Sunroof gibi şeyler bayağı cezbetti.

Donanım ve performans olarak oldukça iyi bir araç.
CDTI motordan kaynaklı ağır bakımları oldukça önemli ve maliyetli ama bu bir sorun değil. Zincir değişiminde bir şey yok.

900-1.2 civarı bakıyorum o zincir olayı bana çok sıkıntı olmaz 2010'dan beri kangoo var 85k anca gördü.
1 milyonun üstüne çıkıldığı zaman eğer uzun bir sedan olmasını dert etmeyecekseniz İnsignia daha iyi bir seçenek olurdu bana göre.

1 milyonun üstüne çıkıldığı zaman eğer uzun bir sedan olmasını dert etmeyecekseniz İnsignia daha iyi bir seçenek olurdu bana göre.
Valla pek aile işi olmasına gerek yok ya şehirler arası sorun çıkarmasın bir de hızlı gitsin yol tutsun yeterli 2 3 seneye ev almak için satarım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…