Astra K için stop folyo önerisi

mehmet_kchsngl

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Opel Astra k marka aracım var ve halojen stoplara sahip LED far alamayacağım için stop folyosu almaya karar verdim. 2 ayrı folyo buldum ancak hangisi daha çok yakışır emin olamadım aşağıya arabanın ve folyoların fotoğrafını bırakacağım seçimimde yardımcı olur musunuz eğer konuyu yanlış kategoriye açtıysam kusura bakmayın.

Dosya Ekleri

• IMG_0584.jpeg
    IMG_0584.jpeg
    161,6 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_0977.png
    IMG_0977.png
    115,7 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_0976.png
    IMG_0976.png
    116,1 KB · Görüntüleme: 38
Orijinal LED haline daha yakın olan, görsel adının sonu 0976 ile biten tercih daha iyi bence. Gerçi arabanın orijinal hali de epey değişmiş. Çakma egzoz çıkışları ve difüzör görünümlü parça takılmış, jant değişmiş, spoyler takılmış. Orijinal görünüme uygun olması gibi bir kaygın yok anladığım kadarıyla, bu durumda daha çok beğendiysen soldaki de eğreti durmaz arabanın bu halinde.

Orijinal LED haline daha yakın olan görsel adının sonu 0976 ile biten tercih daha iyi bence. Gerçi arabanın orijinal hali de epey değişmiş. Çakma egzoz çıkışları ve difüzör görünümlü parça takılmış, jant değişmiş, spoyler takılmış. Orijinal görünüme uygun olması gibi bir kaygın yok anladığım kadarıyla, bu durumda daha çok beğendiysen soldaki de eğreti durmaz arabanın bu halinde.

Tamamdır önerin için teşekkür ederim.

Tamamdır önerin için teşekkür ederim.
Arkadaşımda bu kasa 1.6 turbo benzinli 200 beygir modeli vardı, 100 kilometre kadar kullandım. İç mekan kalitesi ve şanzımanı pek iç açıcı değildi ama yol tutuşu çok iyiydi bu arabanın. PSA öncesinde geliştirmesini GM çatısı altında Opel'in geliştirdiği son platform kullanıldı ve araç hafifletildi diye hatırlıyorum. Güle güle kullan.

Son düzenleme:
Arkadaşımda bu kasa 1.6 Turbo benzinli 200 beygir modeli vardı, 100 kilometre kadar kullandım. İç mekan kalitesi ve şanzımanı pek iç açıcı değildi ama yol tutuşu çok iyiydi bu arabanın. Güle güle kullan, pistte de biraz eğlendirir.

1.6 Turbo olan modeli gerçekten güzel bir araba iç mekan ve kalite konusunda haklısın evet ama yol tutuşuna gelince gerçekten güven veriyor bendeki model de 1.4 modeli. Beni tatmin ediyor kullanması zevkli. Değerli düşüncen için de teşekkür ederim daha iyilerinin sana nasip olması dileğiyle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı