picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.499 Makaleler 5 Çözümler 40 17 Ağustos 2023 #11 Keylumur dedi: Hocam hayır. Yok hocam araştırdım alakasız. Hocam kendim isteyerek yapıyorum odaklandığımda oluyor sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam psikoloğa gidin. Yalan bu şeyler. Aynı astroloji gibi.
Keylumur dedi: Hocam hayır. Yok hocam araştırdım alakasız. Hocam kendim isteyerek yapıyorum odaklandığımda oluyor sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam psikoloğa gidin. Yalan bu şeyler. Aynı astroloji gibi.
WenLingZhou Hectopat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 345 Daha fazla Sistem Özellikleri Mac Air M3 (2024) Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #12 Astral seyahat ve metafiziki şeyler gerçek değildir.
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.499 Makaleler 5 Çözümler 40 17 Ağustos 2023 #13 WenLingZhou dedi: Astral seyahat ve metafiziki şeyler gerçek değildir. Genişletmek için tıkla... Metafizik hakkında net bir şey demem. Belki başka bir canlı türü boyutları alabilecek teknolojiye sahiptir belki büyü yapıyorlardır (star wars gibi) ancak cidden şu astroloji, astral seyahat filan zırvadır.
WenLingZhou dedi: Astral seyahat ve metafiziki şeyler gerçek değildir. Genişletmek için tıkla... Metafizik hakkında net bir şey demem. Belki başka bir canlı türü boyutları alabilecek teknolojiye sahiptir belki büyü yapıyorlardır (star wars gibi) ancak cidden şu astroloji, astral seyahat filan zırvadır.