Astral seyahat gerçek mi?

Bana garip geliyor böyle şeyler imkansız gibi belki vardır ama önceki halini görüyoruzdur en son gördüğümüz halini şu anki halini görmemiz zor.

Eskiden bir arkadaşım bunu yaptığını iddia ediyordu ve her hafta inanılmaz ve detaylı hikayeler anlatıyordu. Biz de çok etkilenmiştik ama şimdi yalan gibi geliyor.

Astral seyahat pek inandırıcı değil. Gerçekse bile abartı. Büyük ihtimal karabasan olayı gibi abartılan ama basit bir olaydır.

Dinde de yok bilimde de yok. EE nerde var? Bazı youtuberlar bahsediyor. Ben inanmıyorum açıkcası.

Muhtemelen insanın beyninde olan bir olay.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, var. Kendini odakladıgın ve rahat oldugun pozisyonda kafanı sıfırlayarak uyumayı denersen oldugunu sende goreceksin ama anlatılan gibi yok suraya gittim yok sunu yaptım gibi degil, en sasırtan şey beni ilk yaptığımda bedenimi odanın oteki ucundan gormek olmustu.

Beynimizin bizim için oluşturduğu bir illüzyon olarak görüyorum. Gerçek olduğunu sanmıyorum.

Gerçek olduğunu sanmıyorum. Para tuzağı bence ha bide şöyle birşey var İnsanlar kendilerini o kadar çok şartlandırıyorki Kordon çıkacak gezeceğim vs diye beyinde bir süre sonra buna inaniyor ve halisünasyon göstermeye başlıyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…