Astral seyahat hakkında soru ve düşüncelerim

Her gün dişlerini 2 okul varken öğleyin atıştırdığımız için ve ben diş sağlığımı önemsediğim için ortalama 3 kere fırçalayan biri olarak söylüyorum, bir alakası yok. Hiçbir alakası yok, bence çok kolay yaparsın, sadece sal kendini bazen bunu bilerek bile yapmıyorum, bir anda yorgun ve uykuluyken yatağa uzandığım ve bir süre sonra kulağım çınladığı için uykuya dalmak yerine devam etmeye çalıştığım ancak bahsettiğim içten gelen korku yüzünden defalarca vaz geçtiğimi biliyorum. Son olarak ilk bu çınlama olayını şöyle yaşadım:

Bu şeylerden hiç haberim yokken bir gece uyandım, tekrar uyumaya çalıştığım here seferinde uyuyamayacağım kadar şiddetli çınlamalarla karşılaştım, böyle içim geçiyor gözüm kapalı ama kulağımda hani böyle duyabileceğin en sesli çınlamalardan biri var. Abartmıyorum 5 kere en az uyanıp tekrar uyumaya çalışıp aynı şeyi yaşamışımdır.

İnsan beyninin sınırlarını henüz bilmiyoruz. Bir keresinde rüyamda zaman yolculuğu yaptığımı hatırlıyorum ve çok gerçekçi gelmişti yolculuk yaparken kafatasımdan ayaklarıma kadar ağrı ve sızı hissettiğimi hatırlıyorum. Uyandığım zaman dahi geçmemişti ve gerçekten bir ağrı ortadaydı. Yani beyniniz vücudunuza bazı koşullarda istediği sözü geçirebiliyor ve bunu mümkün kılıyor. Ayık halde acıyı düşündüğün zaman bir yerin ağrımaz ya da ayık halde sağlıklı bir birey halisünasyon veya düş görmez. Neden olabileceğini hiç düşündünüz mü?

Görebilir hocam, genelde hastalık olarak isimlendiriliyor gerçi onlar ama. Ve evet zaten beynin ruhun (varsa) ne olduğu hala tam bilinmediği için bunun olma ihtimali olmama ihtimaline eşit diye düşünüyorum.

Görebilir hocam, genelde hastalık olarak isimlendiriliyor gerçi onlar ama. Ve evet zaten beynin ruhun (varsa) ne olduğu hala tam bilinmediği için bunun olma ihtimali olmama ihtimaline eşit diye düşünüyorum.

Beyniniz uyku halinde, astral seyahat gibi kontrolü kendine geçirdiği zamanda bilinç altında ne varsa sizin yapamayacağınız bir biçimde oynatır, gösterir. Yani normalde sizin kullanımınız dahilinde belli şeyler yapabilirken bahsi geçen durumlarda kontrolü eline alıyor ve olağandışı şeylere imkan tanıyor. Nasıl rüya görüyoruz sanıyorsunuz .Beyniniz kumandayı size bıraktığında sizi belirli ölçüden sınırlarken sizin olmadığınız durumlarda rahat takılıyor. Astral seyahat de beyniniz sizin olmadığınızı düşünerek kontrolü eline alacakken aslında kontrolü siz alıyorsunuz, onu kandırıyorsunuz. Buna örnek olarak rüyamızı kontrol etmeyi gösterebiliriz. Kimse daha tam gücünü bilemiyor insan beyninin. Zamanla öğreniceğiz.

Ben gerçek olduğuna inanıyorum ama saçma gelen bazı noktalar var, özellikle Astral dünyada sıkışıp kalmak falan.
Katılıyorum eğer öyle bir şey olsa, ya bundan dolayı olan ölümler haberlere çıkardı ya da bir diğer ihtimal ki çok ütopik gelebilir:
Günlük hayatta doğal yollardan öldüğünü gördüğümüz (kalp krizi) belki bazı ölümler böyle şeylerden oluyor olabilir, kim bilir.

Bence Astral Yolculuk diye bir şey yok. Çünkü Ruh bedenden ayrılır ise ölüm gerçekleşir yani Ruh bedenden ayrıldıktan sonra asla geri bedene dönemez.

Bence astral yolculuk diye bir şey yok. Çünkü ruh bedenden ayrılır ise ölüm gerçekleşir yani ruh bedenden ayrıldıktan sonra asla geri bedene dönemez.

Tarihi görmemiştim. Ama en azından konu eski değil yani Astral yolculuk her an tartışılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…