Astro A10 mu, Logitech G430 mu?

Yigitceli

Hectopat
Merhabalar. 4 sene önce Logitech G430 aldım ve hala kullanmaktayım fakat malum 4 sene geçti, kulak süngerleri soyulmaya ve kirlenmeye başladı. Ben de yeni uygun fiyatlı, en azından G430 fiyatında bir kulaklık aramaya başladım. G430 ucuz olsa da Astro A10’un görüntüsüne bayıldım ve fiyatı da uygun geldi. Bunun yanında internete baktığımda Astro A10’un ses kalitesi çok güzel olduğunu gördüm, yani en azından incelemelerde onu gördüm. Fakat aklımı karıştıran durum şu, G430 Surround ses sistemine sahip ve ben FPS oyunları da oynuyorum, bunun yanında Astro A10’un da ses kalitesi oldukça iyiymiş ve müzik kalitesi de aynı şekilde. Şimdi merak ettiğim konu şu, sizce G430’dan Astro A10’a geçmeli miyim? A10’un ses kalitesi daha iyi midir?
Not: Bu iki kulaklık dışında kulaklık önermezseniz sevinirim çünkü aklımda başka kulaklığa geçmek yok. A10 daha iyi denirse A10’a geçeceğim, yoksa G430 ile devam edeceğim. Ayrıca G430’um 4 seneyi geçti, yani piyasadaki G430’dan biraz farklı. Süngerleri olsun, kablosu olsun bazı şeyleri farklı fakat donanımsal olarak değişti mi bilmiyorum.

1609892746546.png

1609892767017.png

1609892816277.png

Logitech.

Kulaklıkta çok sayıda marka çok sayıda model denemiş birisi olarak Logitech markasının kulaklığı dışındaki bütün ekipmanlarının parasını hak ettiğini düşünüyorum ancak söz konusu kulaklık olduğunda Logitech markasını gereksiz pahalı buluyorum benzer ürünleri farklı markalardan daha uygun fiyatlara alabiliyorsunuz. Belki de bu durum benimle ilgilidir ama size tavsiyem diğer markalara da bakmanızdan yana olacaktır indirimlerde Corsair, ASUS TUF, Anker bu markaların oyuncu kulaklıkları parasının hakkını veriyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı