Ücretsiz Steam Astronarch Fanatical'de Ücretsiz

Sonuca bak dostum çok kasma kendini.

Ne boş konuşuyorsun? Epic Games kendi cebinden para vererek oyunları bedava yapıyor, Steam ise hiçbir zaman bir oyunu bedava yapmadı. Daha bir rekabet içinde bile değiller bu konuda sen ise Steam'i kötülüyorsun bedava oyun vermiyor diye hahahh. Sonuca bakmışmış.

Epic ile asla karşılaştırılamaz orası ayrı fakat "hiçbir zaman" güçlü bir ifade. Benim aklıma anında Sniper Elite V2 ve Left 4 Dead 2 geldi mesela
Snliper Elite V2 ne alaka? Left 4 Dead 2 ise steam değil valve bedava yaptı. Biliyorum aynı şirketler ancak o oyunun yayıncısı oldukları için valve demelisin.

Snliper Elite V2 ne alaka? Left 4 Dead 2 ise steam değil valve bedava yaptı. Biliyorum aynı şirketler ancak o oyunun yayıncısı oldukları için valve demelisin.
Steam Valve'ın bir ürünü, ayrı şirket değil. Sniper Elite konusunda haklısın Left 4 Dead 2 konusunda haksızsın. Senin argümanın da "hiçbir zaman" Valve'ın bedava oyun vermemiş olmasıydı ama Valve L4D2 verdiği için genel olarak haksızsın.

Birader ben Valve demedim Steam dedim acaba okuma kabiliyetinde bozukluk mu var?

Neyi tartışıyorsunuz bu kadar anlamadım. Bedava oyun var isteyen alır isteyen almaz yani. Yalan yanlış bir şeyleri kıyaslamaya gerek olmayan bir konu bence.

Neyi tartışıyorsunuz bu kadar anlamadım. Bedava oyun var isteyen alır isteyen almaz yani. Yalan yanlış bir şeyleri kıyaslamaya gerek olmayan bir konu bence.
Bazı arkadaşlar Steam'in Epic gibi kendi cebinden para verip oyunları bedava yaptığını sanıyor onu düzeltmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…