Çözüldü ASTRONEER eritme fırınının kilidi nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

449549

Hectopat
Yardım amaçlı videolarını izlediğim kişiler orta yazıcı yardımı ile eritme fırını üretebiliyorlar fakat ben tüm yazıcılara bakmama rağmen eritme fırını'nı göremiyorum. Tab'dan da kontrol ettim Bayt karşılığı kilidini açabilir miyim diye fakat orada da eritme fırını'nı göremedim. Görev bana fırın'ın kilidini açmamı söylüyor fakat açamadım bir türlü. Nasıl yapabilirim bilgisi olan var mı?

Sonuca ulaştım arkadaşlar:

Fırın kilidini TAB'dan Büyük yazıcıya gelip oradan açıyormuşuz. Yarım saattir arıyorum, konu açıyorum ve çözümü buluyorum, hep böyle oluyor

Önce Byte kasıp sonrada araştırmasını açman lazım.

Fırın kilidini TAB'dan Büyük yazıcıya gelip oradan açıyormuşuz. Yarım saattir arıyorum, konu açıyorum ve çözümü buluyorum, hep böyle oluyor
İki yıl sonra oyuna tekrar başladım ve yine aynı yerde takıldım, ne şans ki bu konuya denk gelip cevabımı alıyorum. Teşekkürler @449549

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…