bruhmomentumtr Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 574 Çözümler 6 16 Temmuz 2021 #1 Merhaba, ASTRONEER'da bayağı bir ilerleme yaptım ama başka bilgisayar üzerinden girince sıfır ilerleme başlattı. Bu Save dosyaları tam olarak nerede?
Merhaba, ASTRONEER'da bayağı bir ilerleme yaptım ama başka bilgisayar üzerinden girince sıfır ilerleme başlattı. Bu Save dosyaları tam olarak nerede?
Çiğköfthe Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #2 %Appdata% locallow ASTRONEER'in yapımcı klasörü, ASTRONEER klasörü, Kayıt. Yüksek ihtimal böyle.
bruhmomentumtr Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 574 Çözümler 6 27 Temmuz 2021 #3 Çiğköfthe dedi: %Appdata% locallow ASTRONEER'in yapımcı klasörü, ASTRONEER klasörü, Kayıt. Yüksek ihtimal böyle. Genişletmek için tıkla... Orada yoktu ama Local'e girince Astro diye bir klasör buldum sanırım bu o; C:\Users\asd\AppData\Local\Astro\Saved\SaveGames
Çiğköfthe dedi: %Appdata% locallow ASTRONEER'in yapımcı klasörü, ASTRONEER klasörü, Kayıt. Yüksek ihtimal böyle. Genişletmek için tıkla... Orada yoktu ama Local'e girince Astro diye bir klasör buldum sanırım bu o; C:\Users\asd\AppData\Local\Astro\Saved\SaveGames