Reddywich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 2.307 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 3 Ekim 2019 #1 Xbox Game Pass ile oyunu oynuyorum. Merak ettim acaba Xbox (Windows 10) sürümü ile Steam sürümü arasında fark var mı? Varsa nedir?
Xbox Game Pass ile oyunu oynuyorum. Merak ettim acaba Xbox (Windows 10) sürümü ile Steam sürümü arasında fark var mı? Varsa nedir?
saY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 1.669 Çözümler 5 3 Ekim 2019 #2 Reddywich dedi: Xbox Game Pass ile oyunu oynuyorum. Merak ettim acaba Xbox (Windows 10) sürümü ile Steam sürümü arasında fark var mı? Varsa nedir? Genişletmek için tıkla... Microsoft sürümünde oyun dosyaları değiştirilemiyor. Sıkılınca trainer falan kurup oyunun ileriki hallerini görmek istersen yapamıyorsun yani.
Reddywich dedi: Xbox Game Pass ile oyunu oynuyorum. Merak ettim acaba Xbox (Windows 10) sürümü ile Steam sürümü arasında fark var mı? Varsa nedir? Genişletmek için tıkla... Microsoft sürümünde oyun dosyaları değiştirilemiyor. Sıkılınca trainer falan kurup oyunun ileriki hallerini görmek istersen yapamıyorsun yani.
Reddywich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 2.307 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 6 Ekim 2019 #3 Peki arkadaşım Steam versiyonunu alırsa birlikte oynayabilir miyiz?