A Ajan_P Hectopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #1 ASTRONEER'ı çalıştırıyorum açıldıktan sonra oyun görev yöneticisinde yanıt vermiyor olarak gözüküyor ama yükleme ekranı devam ediyor. Ne kadar beklesemde yükleme ekranı bitip oyuna geçemiyorum. Bilgisayarım Acer Aspire E5-553G
ASTRONEER'ı çalıştırıyorum açıldıktan sonra oyun görev yöneticisinde yanıt vermiyor olarak gözüküyor ama yükleme ekranı devam ediyor. Ne kadar beklesemde yükleme ekranı bitip oyuna geçemiyorum. Bilgisayarım Acer Aspire E5-553G
mirage off the game Decapat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 87 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #2 Bilgisayarınız kaldırmıyor olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS A Ajan_P Hectopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #3 mirage off the game dedi: Bilgisayarınız kaldırmıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum minimum sistem gereksinimlerini karşılıyor diyor. Artı 0 Eksi
mirage off the game dedi: Bilgisayarınız kaldırmıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum minimum sistem gereksinimlerini karşılıyor diyor.