Astronot projektör önerisi

Weeping Angel

Hectopat
Alacaksanız Amazon Yurtdışı ürünlerini gönül rahatlığıyla alabilirsiniz Amazon Prime üyesiyseniz güvenceniz daha da artacaktır. Ama size yıldız projektör yerine Aurora projektörleri öneririm. Efektleri ve ambiyansı çok daha güzel emin olun.

Teşekkürler, inceleyeceğim.
Kargo süresi hakkında bilginiz var mı? Ortalama ne kadar sürede geliyor ürünler?

Teşekkürler, inceleyeceğim.
Kargo süresi hakkında bilginiz var mı? Ortalama ne kadar sürede geliyor ürünler?
7-14 gün arasında geliyorlar genelde. Eğer gümrük masrafları yansıtılmış olan önden ödenene ürünlerse Avrupa'dan geliyor. Belirtilmeyenler genelde uzak doğudan geliyor. Onların hiç bilmiyorum ama sürelerini.

Tekrar rahatsız ediyorum ama.
Amazon.com.tr
Gönderdiğiniz bu linkteki ürünün satıcısının adı FabulousEU, ama ödeme ekranında adı shenzhenshifabuluosikejiyouxiangongsi olarak görünüyor. Yani Çince bir şeyler yazıyor.
Satıcının Avrupa konumunda olduğunu doğrulamanın bir yolu var mı?

Bazen satıcıda ürün olmayınca alternatif satıcılara yönlendiriyor olabilir. Eğer ödeme ekranında vergi ödemesi de görünüyorsa sorun olmayacaktır.
Evet ithalat ücreti depozitosu görünüyor, ödeme ekranında da satıcı adı farklı görününmesine rağmen tıklayınca yine aynı satıcıya gidiyor.

Siparişi yaklaşık 1 saat önce verdim. İlk yurt dışı alışverişime yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim .
Gelişmeleri buradan paylaşırım, belki başka birilerine de yardımcı olur.

Güncelleme: Kargom önce Almanya sonra Hollanda ve en sonunda İstanbul'a 2 günde geldi, 3 gündür de İnstanbul'da bekliyor. Sanırım kargo gümrükten geçtiği gibi kargoya verilmiyor.

Son düzenleme:
Ürünü 1 saat kadar önce sıkıntısız teslim aldım. Kargo kutusu savaştan çıkmış gibiydi ama içindeki kutuya hiçbir şey olmamış neyse ki. Amazonun kendi takip sisteminde verdiği numara da hiç çalışmadı bu arada. Ayrıca takip sisteminde kargo firması Kolay Gelsin olarak görünüyordu hiçbir bilgilendirme olmadan Aras kargoya vermişler ve sistemde de firmayı güncellememişler.
Her şeye rağmen bu alışverişten memnun kaldım, Amazon sayesinde hiçbir işlemle uğraşmadım ve yukarıda bahsettiğim kargo firmasının değişmesi dışında her bir adımı takip sisteminden kolayca takip edebildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…