Astsubay olmak için MSÜ ve TYT'den kaç almak gerekli?

Makaleler
8
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon.
Arkadaşlar astsubaylık için MSÜ ve TYT gerekiyormuş, TYT için gerekli puanı biliyorum fakat MSÜ sınavından kaç almam lazım?

Arkadaşlar astsubaylık için MSÜ ve TYT gerekiyormuş, TYT için gerekli puanı biliyorum fakat MSÜ sınavından kaç almam lazım?

Gerekli puanı bilemezsiniz, MSÜ'ye en sonuncu olarak giren öğrencinin TYT puanı yazılır oraya, gördüğünüz puan muhtemelen bu senenin taban puanı, MSÜ sınavı nasıl işliyor bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerekli puanı bilemezsiniz, MSÜ'ye en sonuncu olarak giren öğrencinin TYT puanı yazılır oraya, gördüğünüz puan muhtemelen bu senenin taban puanı, MSÜ sınavı nasıl işliyor bilmiyorum.

Evet hocam bu şekilde oluyormuş gereken taban puan genelde 260 fakat başvuru sayısından kaynaklı 280 falan lazım TYT sorun değil benim için fakat MSÜ sınavından kaç almak lazım onu bilmiyorum.

Evet hocam bu şekilde oluyormuş gereken taban puan genelde 260 fakat başvuru sayısından kaynaklı 280 falan lazım TYT sorun değil benim için fakat MSÜ sınavından kaç almak lazım onu bilmiyorum.

55-60 net gerek MSÜ'de.

Son düzenleyen: Moderatör:

MSÜ sınavı sadece mülakatlara çağrılmanı sağlar. TYT-AYT ise okula yerleşmeni.

MSÜ sınavı sadece mülakatlara çağrılmanı sağlar. TYT-AYT ise okula yerleşmeni.

Evet hocam öğrendim sonradan, hatta yetmedi konuyla ilgili rehber yaptım. Teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…