N NOHA Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 708 Çözümler 3 16 Kasım 2023 #11 atakanatlgn dedi: Kara harp istiyorsan yaklaşık 320 puan yapman lazım Kara, deniz ve hava astsubaylık istiyorsan 280 puan civarı yapman lazım. Genişletmek için tıkla... Puanlar 500 üzerinden değil mi hocam.
atakanatlgn dedi: Kara harp istiyorsan yaklaşık 320 puan yapman lazım Kara, deniz ve hava astsubaylık istiyorsan 280 puan civarı yapman lazım. Genişletmek için tıkla... Puanlar 500 üzerinden değil mi hocam.
4 450909 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 4.167 Makaleler 2 Çözümler 11 16 Kasım 2023 #12 Merhaba. Astsubay olmak için MSÜ sınavına ve TYT sınavına girmeniz gerekmekte. Aklınıza takılan her türlü soruyu sorabilirsiniz.
Merhaba. Astsubay olmak için MSÜ sınavına ve TYT sınavına girmeniz gerekmekte. Aklınıza takılan her türlü soruyu sorabilirsiniz.
atakanatlgn Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.179 Çözümler 10 16 Kasım 2023 #13 NOHA dedi: Puanlar 500 üzerinden değil mi hocam. Genişletmek için tıkla... Evet 500 üzerinden.
N NOHA Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 708 Çözümler 3 16 Kasım 2023 #14 atakanatlgn dedi: Evet 500 üzerinden. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. er2grul dedi: Merhaba. Astsubay olmak için MSÜ sınavına ve TYT sınavına girmeniz gerekmekte. Aklınıza takılan her türlü soruyu sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Merhaba. TYT sınavında en az kaç puan yapmam gerekiyor? Bu konuları fazla bilmiyorum o yüzden soruyorum hocam. Birde AYT sınavına girmem gerekir mi? Senyör Kesada dedi: Kara harp da sıkıntı çok olmaz diye biliyorum göz çizmenin . Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam yardımcı olduğunuz için.
atakanatlgn dedi: Evet 500 üzerinden. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. er2grul dedi: Merhaba. Astsubay olmak için MSÜ sınavına ve TYT sınavına girmeniz gerekmekte. Aklınıza takılan her türlü soruyu sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Merhaba. TYT sınavında en az kaç puan yapmam gerekiyor? Bu konuları fazla bilmiyorum o yüzden soruyorum hocam. Birde AYT sınavına girmem gerekir mi? Senyör Kesada dedi: Kara harp da sıkıntı çok olmaz diye biliyorum göz çizmenin . Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam yardımcı olduğunuz için.
atakanatlgn Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.179 Çözümler 10 16 Kasım 2023 #15 T.C. Ãlçme, Seçme ve YerleÅtirme Merkezi BaÅkanlıÄı ÃSYM ⢠T.C. ÃLÃME, SEÃME VE YERLEÅTİRME MERKEZİ BAÅKANLIÄI www.osym.gov.tr NOHA dedi: Anladım hocam. Merhaba. TYT sınavında en az kaç puan yapmam gerekiyor? Bu konuları fazla bilmiyorum o yüzden soruyorum hocam. Bir de AYT sınavına girmem gerekir mi? Teşekkürler hocam yardımcı olduğunuz için. Genişletmek için tıkla... Harp okulu için AYT'ye de gireceksin.
T.C. Ãlçme, Seçme ve YerleÅtirme Merkezi BaÅkanlıÄı ÃSYM ⢠T.C. ÃLÃME, SEÃME VE YERLEÅTİRME MERKEZİ BAÅKANLIÄI www.osym.gov.tr NOHA dedi: Anladım hocam. Merhaba. TYT sınavında en az kaç puan yapmam gerekiyor? Bu konuları fazla bilmiyorum o yüzden soruyorum hocam. Bir de AYT sınavına girmem gerekir mi? Teşekkürler hocam yardımcı olduğunuz için. Genişletmek için tıkla... Harp okulu için AYT'ye de gireceksin.
4 450909 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 4.167 Makaleler 2 Çözümler 11 16 Kasım 2023 #16 NOHA dedi: Merhaba. TYT sınavında en az kaç puan yapmam gerekiyor? Bu konuları fazla bilmiyorum o yüzden soruyorum hocam. Birde AYT sınavına girmem gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır Astsubaylık için AYT gerekmez. Astsubay MYO'lar bu sene 290 ile kapattı. Ama tek gereken sınav değil.
NOHA dedi: Merhaba. TYT sınavında en az kaç puan yapmam gerekiyor? Bu konuları fazla bilmiyorum o yüzden soruyorum hocam. Birde AYT sınavına girmem gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır Astsubaylık için AYT gerekmez. Astsubay MYO'lar bu sene 290 ile kapattı. Ama tek gereken sınav değil.
4 484334 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 11.296 Makaleler 4 Çözümler 29 16 Kasım 2023 #17 NOHA dedi: Merhaba. TYT sınavında en az kaç puan yapmam gerekiyor? Bu konuları fazla bilmiyorum o yüzden soruyorum hocam. Birde AYT sınavına girmem gerekir mi? Genişletmek için tıkla... İzlediğim bir videoda sizi çağırırken ayt puanınıza da baktıklarını söylemişlerdi. Ama hava harp okulu için. Kara Harp işleyişi aynı mı emin değilim
NOHA dedi: Merhaba. TYT sınavında en az kaç puan yapmam gerekiyor? Bu konuları fazla bilmiyorum o yüzden soruyorum hocam. Birde AYT sınavına girmem gerekir mi? Genişletmek için tıkla... İzlediğim bir videoda sizi çağırırken ayt puanınıza da baktıklarını söylemişlerdi. Ama hava harp okulu için. Kara Harp işleyişi aynı mı emin değilim
4 450909 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 4.167 Makaleler 2 Çözümler 11 16 Kasım 2023 #18 atakanatlgn dedi: Harp okulu için AYT'ye de gireceksin. Genişletmek için tıkla... Hayır Astsubay MYO için AYT'ye gerek yok. Arkadaşlar yanlış bilgilendirme yapmayalım.
atakanatlgn dedi: Harp okulu için AYT'ye de gireceksin. Genişletmek için tıkla... Hayır Astsubay MYO için AYT'ye gerek yok. Arkadaşlar yanlış bilgilendirme yapmayalım.
N NOHA Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 708 Çözümler 3 16 Kasım 2023 #19 Senyör Kesada dedi: İzlediğim bir videoda sizi çağırırken ayt puanınıza da baktıklarını söylemişlerdi. Ama hava harp okulu için. Kara Harp işleyişi aynı mı emin değilim Genişletmek için tıkla... Ben Ayt ve Tyt sınavlarında gireyim en iyisi. er2grul dedi: Hayır Astsubay MYO için AYT'ye gerek yok. Arkadaşlar yanlış bilgilendirme yapmayalım. Genişletmek için tıkla... He tamam AYT'ye gerek yoksa daha iyi olur.
Senyör Kesada dedi: İzlediğim bir videoda sizi çağırırken ayt puanınıza da baktıklarını söylemişlerdi. Ama hava harp okulu için. Kara Harp işleyişi aynı mı emin değilim Genişletmek için tıkla... Ben Ayt ve Tyt sınavlarında gireyim en iyisi. er2grul dedi: Hayır Astsubay MYO için AYT'ye gerek yok. Arkadaşlar yanlış bilgilendirme yapmayalım. Genişletmek için tıkla... He tamam AYT'ye gerek yoksa daha iyi olur.
atakanatlgn Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.179 Çözümler 10 16 Kasım 2023 #20 er2grul dedi: Hayır Astsubay MYO için AYT'ye gerek yok. Arkadaşlar yanlış bilgilendirme yapmayalım. Genişletmek için tıkla... Harp okullarından bahsediyorum zaten Astsubaylık için AYT'ye girmene gerek olmadıgını biliyorum.
er2grul dedi: Hayır Astsubay MYO için AYT'ye gerek yok. Arkadaşlar yanlış bilgilendirme yapmayalım. Genişletmek için tıkla... Harp okullarından bahsediyorum zaten Astsubaylık için AYT'ye girmene gerek olmadıgını biliyorum.