Astsubay olmak için sadece Yyt'ye mi girmek lazım?

WizardTR

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Bu sene lisede sonuncu senem ve MSÜ'ye girmek istiyorum ancak subaylık tutturamazsam astsubay olmayı planlıyorum. Sorum şu astsubay olmak için sadece Yyt'ye mi girmem lazım? Ayrıca Uçak gövde motor okuyorum MSÜ'de tercih yaparken Okulun verdiği puan etkili olur mu fazla?

Son düzenleyen: Moderatör:
4 yıllık herhangi bir bölüm bitirip direkt ben asker olmak istiyorum desem mülakatsız asker olabilir miyim veya mülakatsız bir şekilde asker olabilmenin bir yolu var mı yoksa illa mülakat oluyor mu her türlü asker olmak için?

4 yıllık herhangi bir bölüm bitirip direkt ben asker olmak istiyorum desem mülakatsız asker olabilir miyim veya mülakatsız bir şekilde asker olabilmenin bir yolu var mı yoksa illa mülakat oluyor mu her türlü asker olmak için?
Askerlik yaptıktan sonra kalmaya devam ederseniz herhangi bir mülakata girmiyorsunuz.

:/ Elim ayağım titrer heyecandan bir de bir sürü soru gelme ihtimali var bilmediğim bir şey çıkarsa yandık asker olamayacağız o zaman :D
Sözlü mülakat için çok endişelenmeyin derim. Sakin olup sorulara doğru cevap vermeye çalıştığınız sürece çok sıkıntı olmaz. Sağlık mülakatı daha sıkıntı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı