Asus 1050 Ti için işlemci önerisi

piasto

Centipat
Merhaba arkadaşlar daha yeniyim. Kuralları okudum ama bir hatam olursa şimdiden özür dilerim.
Sistem topluyorum. Başlıkta belirttiğim gibi işlemci almam gerekiyor. Aldığım parçaları yazacağım. İşlemci için sizden tavsiye bekliyorum. Intel olması önemli.

Anakart: ASUS Prime Z270-A
RAM: 2*4 GB DDR4 3000MHZ
Ekran Kartı: ASUS NVIDIA 1050 Ti 2 GB 128 Bit
Güç Kaynağı: Thermaltake Smart RGB 80Plus 500W

Sistem bu şekilde. Sizlerden bu sistem için en iyi olacak işlemci tavsiyesi istiyorum. Bütçe: 1000-1300₺ civarında. Intel olması önemli.

Şimdiden herkese çok teşekkür ederim bir hatam olduysa da tekrardan kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınız Intel 6 ve 7. nesil işlemciler destekliyor. Bu bütçe ile ikinci el bir 6700 alınabilir. Bulunabilirse i7-6700K olması daha iyi olur, anakartınız overclock destekli.

Açıkçası Oc yapmayı bilmiyorum. Sıfır veya ikinci el olması problem değil benim için. Eğer bahsettiğiniz işlemci sistem için en uygun olanı ise en kısa zamanda almayı düşünüyorum. Cevapladığın için teşekkür ederim bu arada.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı