O ekran kartı yandığı için sanırsam aklımda kötü bir şekilde kazındı Ayrıca bana AMD önermişsin ancak arkadaşların da dediği gibi daha pahalı bir kart önermişsin. İkisi de 4 GB.
Konu amacından saptı. Bunun için başka bir konu açıp konuşabiliriz
O ekran kartı yandığı için sanırsam aklımda kötü bir şekilde kazındı Ayrıca bana AMD önermişsin ancak arkadaşların da dediği gibi daha pahalı bir kart önermişsin. 2 side 4 GB .
Konu amacından saptı. Bunun için başka bir konu açıp konuşabiliriz
Her ekran kartı yanabilir ayrıca ATI ayrı bir markaydı. Sonradan AMD aldı. Yani şuanki kartlar ile eski ATI'ler çook farklı. Ekran kartı GB'a göre seçilmez. Mesela GT730 da 4GB, Quadro K5000 de 4GB. Biri 300, biri 12.000 TL'lik kart.
Nvidia en iyi oyun açan ekran kartı markasıdır diye biliyorum. AMD ise AMD destekleyen oyunları iyi açıyor. Nvidia, AMD destekleyen oyunları yine kasmadan oynatır. Tabii sen bir düşün bu konuda, bu cevabı ben böyle düşündüm.
Nvidia en iyi oyun açan ekran kartı markasıdır diye biliyorum. AMD ise AMD destekleyen oyunları iyi açıyor. Nvidia, AMD destekleyen oyunları yine kasmadan oynatır. Tabii sen bir düşün bu konuda, bu cevabı ben böyle düşündüm.
Önyargılı değilim bana diyorsan RX 470 çok daha iyidir dedim zaten.
1060 3G 1020 TL, 6G ise 1345 TL'ye var. 480 4G ise 1122 TL. Fiyatları biraz çok vermişsiniz.
Bütçeye bakılır ona göre alınır hiç bir kart kötü değil, AMD diye almamazlık eden zarardadır.
GTX 1060 1350 TL mi? Haha ne güldüm ama. Ya yurt dışıdır ki yurtdışı için o fiyat pahalı ya da KDV'siz fiyata bakmışsındır .
Adamlara bak be Nvidia'yı önerene ağzından bal damlıyor öylemi...
Tam siz biliyonuz siz en iyisisiniz gidin alın Nvidia'yı. Harcayın savurun paranızı. Türkiyedeki firmalara güvenin Nvidia'yı 300-400 TL pahalı satmasına göz yumup gidip alın. Ben karışmıyorum .
Adamlar inanmış bi sala*ın lafına gidiyolar. Nvidia fanlığına devam... Paranız bol sanırım. Go go go...
Adamlara anlatamadığımız nokta Nvidia'ya kötü demiyoruz AMD de oda süper. Yalnız GTX 1060 olsun GTX 1050 TI olsun vs. kartları gereğinden pahalı satıyorlar. Neden bunu anlamak istemiyorsunuz?