ASUS 1150 anakart alınır mı?

BOMBOCLADEEEEEEE

Centipat
Daha fazla  
Merhaba benim anakartım ASUS P5KPL-AM SE işlemcim de Intel Core 2 Duo E7500, onun yerini yeni anakart ve işlemci almak istiyorum, karşıma bir ilan çıktı alınır mı? https://shbd.io/s/D8gwMkJL

Elindeki daha eski olsa bile alınmaz, tek slot 8 le nereye kadar? Oyunlarda 16 bile rahatsız etmeye başladı artık ben 32 geçmeyi düşünüyorum, 8 le olacak iş değil.
Kesinlikle katılıyorum hocam. 8GB artık gündelikte bile zorluyor.

Geçenlerde bilgisayarımdaki 2x8 RAM'in biri bozuldu diye geçici olarak 8GB ile kullandım ve dedim ki 8GB RAM kullananlara Allah sabır versin.

Bahsettiğin ekran kartı değil anakart. Ayrıca evet, çok daha eski. Bütçen ne kadar? Ona göre öneri yapayım.

Hocam çok yok zaten öğrenciyim hiç harçlık ta vermiyor ailem kendi oyun hesapları mı satıyorum şu anda 1250 TL bütçem.

Elindeki daha eski olsa bile alınmaz, tek slot 8 le nereye kadar? Oyunlarda 16 bile rahatsız etmeye başladı artık ben 32 geçmeyi düşünüyorum, 8 le olacak iş değil.

Evette hocam şeyden dolayı dedim benim şuankinde 4 GB ile kullanıyorum en azından 1 yaz idare etsin çalışıp yenisini alırım diye düşündüm bende.

1 yaz idareten belki olabilir ama oyunlarda sinir edebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…