Gruffdream Femtopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 11 24 Mart 2021 #1 Ekran kartım 90 dereceyi gördü. Bir şey olur mu?
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 24 Mart 2021 #2 Kasanız nedir? Yenilenmemiş Dual modeli mi?
E Engin.Erkurt Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 885 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #3 Gruffdream dedi: Ekran kartım 90 dereceyi gördü. Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı fanlarının düzgün çalışıtığına emin misiniz? 90 derece fazla.
Gruffdream dedi: Ekran kartım 90 dereceyi gördü. Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı fanlarının düzgün çalışıtığına emin misiniz? 90 derece fazla.
Görkem Ertopcu Kilopat Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 642 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #4 Olur tabii belki fanların 1 tanesi dönmüyordur daha detaylı anlatır mısın?
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 24 Mart 2021 #5 Kasanız nedir?
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 24 Mart 2021 #6 Zaten iğrenç ötesi bir model. Yani ben üflesem daha serin çalışır büyük ihtimalle. Ayrıca kasanizin da cam panel olduğuna yemin edebilirim. Model belirtin.
Zaten iğrenç ötesi bir model. Yani ben üflesem daha serin çalışır büyük ihtimalle. Ayrıca kasanizin da cam panel olduğuna yemin edebilirim. Model belirtin.
Gruffdream Femtopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 11 24 Mart 2021 #7 Frisby'nin bir kasası. James Z. Hetfield dedi: Kasanız nedir? Genişletmek için tıkla... Adem Yıldız_ dedi: Zaten iğrenç ötesi bir model. Yani ben üflesem daha serin çalışır büyük ihtimalle. Ayrıca kasanizin da cam panel olduğuna yemin edebilirim. Model belirtin. Genişletmek için tıkla... Evet cam. Silinen üye dedi: Olur tabii belki fanların 1 tanesi dönmüyordur daha detaylı anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Fanlar dönüyor da artık çoğu oyunda fan devri artıyor herhalde ses azalıp artıyor.
Frisby'nin bir kasası. James Z. Hetfield dedi: Kasanız nedir? Genişletmek için tıkla... Adem Yıldız_ dedi: Zaten iğrenç ötesi bir model. Yani ben üflesem daha serin çalışır büyük ihtimalle. Ayrıca kasanizin da cam panel olduğuna yemin edebilirim. Model belirtin. Genişletmek için tıkla... Evet cam. Silinen üye dedi: Olur tabii belki fanların 1 tanesi dönmüyordur daha detaylı anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Fanlar dönüyor da artık çoğu oyunda fan devri artıyor herhalde ses azalıp artıyor.
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 24 Mart 2021 #8 Yan paneli açıp deneyebilir misiniz? Ayrıca yenilenmemiş Dual modeli mi?
HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 24 Mart 2021 #9 youtube.com/watch?v=Tn8gJYUp6r0 ekran kartı versiyonunu dene çok like alır.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 24 Mart 2021 #10 Gruffdream dedi: Frisby'nin bir kasası. Evet cam. Fanlar dönüyor da artık çoğu oyunda fan devri artıyor herhalde ses azalıp artıyor. Genişletmek için tıkla... Yan cam paneli sokerseniz minimum 11-12 derecelik bir fark yakalayacaksiniz. Hem kasa kötü hem kart kötü. Dediğimi yapin.
Gruffdream dedi: Frisby'nin bir kasası. Evet cam. Fanlar dönüyor da artık çoğu oyunda fan devri artıyor herhalde ses azalıp artıyor. Genişletmek için tıkla... Yan cam paneli sokerseniz minimum 11-12 derecelik bir fark yakalayacaksiniz. Hem kasa kötü hem kart kötü. Dediğimi yapin.