K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.482 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #21 Ekran kartı ASUS TUF mu? Öyleyse zaten soğutması başarılı değil.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.380 Makaleler 7 Çözümler 63 Yer İstanbul 25 Ocak 2023 #22 xdady dedi: @Merdo34 @borisyeisar RDR2 oynarken Görev Yöneticisi'nden baktığımda ekran kartı 80 derece fakat yanındaki çalışma yüzdesi 15 Bu normal mi Yoksa bir sıkıntı mı var? Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner indirip oyun içindeyken bakar mısınız? Görev yöneticisinde bug olmuştur belki.
xdady dedi: @Merdo34 @borisyeisar RDR2 oynarken Görev Yöneticisi'nden baktığımda ekran kartı 80 derece fakat yanındaki çalışma yüzdesi 15 Bu normal mi Yoksa bir sıkıntı mı var? Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner indirip oyun içindeyken bakar mısınız? Görev yöneticisinde bug olmuştur belki.
xdady Zeptopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #23 borisyeisar dedi: MSI Afterburner indirip oyun içindeyken bakar mısınız? Görev yöneticisinde bug olmuştur belki. Genişletmek için tıkla... Evet oradan da baktım o zaman %98 oluyor fakat görev yöneticisinde 15 20 falan KadirGN dedi: Ekran kartı ASUS TUF mu? Öyleyse zaten soğutması başarılı değil. Genişletmek için tıkla... Evet ASUS TUF borisyeisar dedi: MSI Afterburner indirip oyun içindeyken bakar mısınız? Görev yöneticisinde bug olmuştur belki. Genişletmek için tıkla... Undervolt tam olarak nedir bilmiyorum fakat onu da öneriyorlar nedir biliyor musunuz ve sizce yapmalı mıyım? Son düzenleme: 25 Ocak 2023
borisyeisar dedi: MSI Afterburner indirip oyun içindeyken bakar mısınız? Görev yöneticisinde bug olmuştur belki. Genişletmek için tıkla... Evet oradan da baktım o zaman %98 oluyor fakat görev yöneticisinde 15 20 falan KadirGN dedi: Ekran kartı ASUS TUF mu? Öyleyse zaten soğutması başarılı değil. Genişletmek için tıkla... Evet ASUS TUF borisyeisar dedi: MSI Afterburner indirip oyun içindeyken bakar mısınız? Görev yöneticisinde bug olmuştur belki. Genişletmek için tıkla... Undervolt tam olarak nedir bilmiyorum fakat onu da öneriyorlar nedir biliyor musunuz ve sizce yapmalı mıyım?
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.380 Makaleler 7 Çözümler 63 Yer İstanbul 25 Ocak 2023 #24 xdady dedi: Undervolt tam olarak nedir bilmiyorum fakat onu da öneriyorlar nedir biliyor musunuz ve sizce yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıldığını bilmiyorum maalesef. Serin çalışması için yapabilirsiniz.
xdady dedi: Undervolt tam olarak nedir bilmiyorum fakat onu da öneriyorlar nedir biliyor musunuz ve sizce yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıldığını bilmiyorum maalesef. Serin çalışması için yapabilirsiniz.