Merhaba arkadaşlar. Şu anda kullandığım monitör eski. Sadece VGA girişi var. Ekran kartım 1050 Ti ve HDMI to VGA dönüştürücü kullanıyorum. Yakın zamanda anakart, işlemci, RAM ve kasa değişitireceğim. Maksimum monitöre ayıracağım miktar 700 ya da 800 TL' dir. Sizce değiştireyim mi? Eğer değiştirirsem anakarttan biraz kısmam lazım. Fikirlerinizi merak ediyorum. Bu arada bir tane monitör buldum alırsam sadece bunu alabilirim.
Asus 21,5" vp228qg full hd gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus 21,5" vp228qg gaming monitör uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
ACER 23.8'' Nitro QG241Ybii 1ms Analog+ HDMI VA Amd FreeSync Full HD Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ACER 23.8'' Nitro QG241Ybii 1ms Analog+ HDMI VA Amd FreeSync Full HD Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Hocam 1050Tİ 144Hz için yeterli olur mu? Bir de hocam ben büyük ya da küçüklüğüne değil de görüntü kalitesi için bakıyorum. 300 TL daha koyamam hocam maalesef.
Hocam şu anda kullandığım 60Hz. Alıp almamak arasında kaldım. Ben görüntü kalitesinden dolayı sordum hocam.
Hocam 1050Tİ 144Hz için yeterli olur mu? Bir de hocam ben büyük ya da küçüklüğüne değil de görüntü kalitesi için bakıyorum. 300 TL daha koyamam hocam maalesef.
Bu 1050Ti için tabiki de 144Hz bir monitörde daha sağlıklı görüntü kalitesi elde edebilirsin fakat 75Hz'de küçümsenecek bir rakam değil emin ol işini görür.
Bu 1050Ti için tabiki de 144Hz bir monitörde daha sağlıklı görüntü kalitesi elde edebilirsin fakat 75Hz'de küçümsenecek bir rakam değil emin ol işini görür.
HDMI ile VGA arasındaki fark VGA görüntü taşır fakat ses taşımaz,HDMI ise hem görüntü hem ses taşır arasındaki fark bu iki kablo arasında Hz farkı olmaz sadece monitöründe ses çıkışı var ise bu HDMI kablosu ile olur VGA ile olmaz bana sorarsan ekran güzel fakat 1050Ti için yavan kalır biraz o ekran kartına 144Hz bir monitör almanı tavsiye ederim.
Benim şahsen 1050Ti olsaydı 144hz monitör alırdım fakat 750Ti var bende 75Hz kullanıyorum