ASUS 21.5" VP228TE alınır mı?

@mdgfire Anladım büyük ekran seviyorsun, bu yüzden öyle dedin demek ki sorun yok o zaman. Ben yazıyım yine bir şeyler başka insanlarda okuyor. Daha iyi bir monitör olması için; yenileme hızı, panel teknolojisi, çözünürlük ve renk derinliği gibi parametrelerden en az bir tanesi daha gelişmiş olmalı. Büyüklükte bir parametre aslında ama bence 22" ile 24" civarı olduktan sonra boyuta pek takılmıyorum. Yani 22" ile 24" kıyaslaması yaparken diğer özelliklerini göz önünde bulunduruyorum, boyutu en son plana atıyorum. Sen her halde her türlü boyutu ilk plana atıyorsun sanırım.

Aynen boyut benim icin on anda ve tepki suresi digereri son islem

Boyuta bir şey demem de tepki süresini ilk plana koyma istersen. Tepki süresi 1ms olan monitör ile 4ms olan monitörü yan yana izle 1 gram fark göremezsin. İstiklal caddesinde Demirören AVM var içerisinde büyük bir teknoloji mağazası var. Oraya git bazen böyle kıyaslamaları sergiliyorlar. 1ms TN vs 4ms AH-IPS gör bak gör, anlatamayacağım kadar aşırı fark var AH-IPS görüntü kalitesinde. TN panele tekme atasın gelir, bu kadar emin konuşuyorum.

1ms ile 2ms arasındaki fark 10 saniye ile 20 saniye arasındaki farka benzemiyor. Genelde insanlar böyle devasa fark olduğunu sanıyor.

AH-IPS en gelişmiş IPS türü oluyor, IPS mükemmel AH-IPS kusursuz.

Tepki süresi 5ms dahil ve üzeri olmadıktan sonra hiç oraya takılmamak lazım.

Bir ara gidip bakarim. Hatta bu cumartrsi gitme firsatim olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…