Verfoc Hectopat Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2016 #1 Asus 21.5" VS229HA Monitörü kullanan arkadaşlar var ise monitör hakkında düşüncelerini, yorumlarını yazarlarsa iyi olur. Çok fazla oyun oynamıyorum, daha çok film izlerim. ASUS 21.5" VS229HA Full HD HDMI VA Monitör Maksimum bu fiyata kadar önerebileceğiniz monitör var ise belirtirseniz sevinirim. İyi Günler! Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2016
Asus 21.5" VS229HA Monitörü kullanan arkadaşlar var ise monitör hakkında düşüncelerini, yorumlarını yazarlarsa iyi olur. Çok fazla oyun oynamıyorum, daha çok film izlerim. ASUS 21.5" VS229HA Full HD HDMI VA Monitör Maksimum bu fiyata kadar önerebileceğiniz monitör var ise belirtirseniz sevinirim. İyi Günler!
R rozetmen Hectopat Katılım 14 Ocak 2016 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2016 #2 Monitörü bilmem ama bugün bimekste kdv iade kampanyası var.Vatan'daki ile aynı ürün olması lazım.68 de bipara veriyor monitör sana 380 liraya gelir. Asus 21.5" VS229HA Geniş Ekran Led VA Panel Monitör Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks
Monitörü bilmem ama bugün bimekste kdv iade kampanyası var.Vatan'daki ile aynı ürün olması lazım.68 de bipara veriyor monitör sana 380 liraya gelir. Asus 21.5" VS229HA Geniş Ekran Led VA Panel Monitör Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks
Verfoc Hectopat Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2016 #3 Bugün aldım en kısa zamanda gelecek bakalım inşAllah. Hayırlısı Olsun.
A Aaron1903 Hectopat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2016 #4 Verfoc dedi: Bugün aldım en kısa zamanda gelecek bakalım inşAllah. Hayırlısı Olsun. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun öncelikle, bende bu monitörü almayı düşünüyorum büyük ihtimalle de bunu alacağım. En yakın zamanda incelemeleri bekliyoruz.
Verfoc dedi: Bugün aldım en kısa zamanda gelecek bakalım inşAllah. Hayırlısı Olsun. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun öncelikle, bende bu monitörü almayı düşünüyorum büyük ihtimalle de bunu alacağım. En yakın zamanda incelemeleri bekliyoruz.
Verfoc Hectopat Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2016 #5 Bugün geldi monitör. Öncelikle monitör gayet iyi hatta bana göre mükemmel bir monitör. En kısa sürede inceleme yapmaya çalışacağım.
Bugün geldi monitör. Öncelikle monitör gayet iyi hatta bana göre mükemmel bir monitör. En kısa sürede inceleme yapmaya çalışacağım.
A Aaron1903 Hectopat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2016 #6 Bekliyoruz, tekrardan hayırlı olsun.