Apathetic Kilopat Katılım 25 Temmuz 2015 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2016 #11 Sinan Ünal dedi: Kasa dvi ile bağlı. Hdmi kablosu da hali hazırda takılı bekliyor. Arada laptopu bağlıyorum. Çevirici falan kullanmana gerek yok. Tek tuşla bağlantı seçeneğini degistiyorsun ona geçiyor. Bu kadar. Genişletmek için tıkla... Çok sağol hocam, ek olarak DVI ile HDMI arasında ne kadar bir görüntü kalitesi farkı olur acaba?
Sinan Ünal dedi: Kasa dvi ile bağlı. Hdmi kablosu da hali hazırda takılı bekliyor. Arada laptopu bağlıyorum. Çevirici falan kullanmana gerek yok. Tek tuşla bağlantı seçeneğini degistiyorsun ona geçiyor. Bu kadar. Genişletmek için tıkla... Çok sağol hocam, ek olarak DVI ile HDMI arasında ne kadar bir görüntü kalitesi farkı olur acaba?
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.852 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2016 #12 Apathetic dedi: Çok sağol hocam, ek olarak DVI ile HDMI arasında ne kadar bir görüntü kalitesi farkı olur acaba? Genişletmek için tıkla... Gözle görülür derecede bi fark olmaz.
Apathetic dedi: Çok sağol hocam, ek olarak DVI ile HDMI arasında ne kadar bir görüntü kalitesi farkı olur acaba? Genişletmek için tıkla... Gözle görülür derecede bi fark olmaz.
Sinan Ünal Hectopat Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 317 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2016 #13 Apathetic dedi: Çok sağol hocam, ek olarak DVI ile HDMI arasında ne kadar bir görüntü kalitesi farkı olur acaba? Genişletmek için tıkla... Hissedilir bir fark yok diyebilirim. Belki de ben fark edemedim.
Apathetic dedi: Çok sağol hocam, ek olarak DVI ile HDMI arasında ne kadar bir görüntü kalitesi farkı olur acaba? Genişletmek için tıkla... Hissedilir bir fark yok diyebilirim. Belki de ben fark edemedim.