S Slayer Ziyaretçi 27 Mart 2014 #21 s_l_c_n dedi: Dediğin gibi kullanıcıdan kullanıcıya değişir. Kimine göre 21 inç daha iyi gözükür kimine göre 24 inç ben fazla büyük monitörü sevmediğim için almadım Genişletmek için tıkla... Sende haklısın Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2014
s_l_c_n dedi: Dediğin gibi kullanıcıdan kullanıcıya değişir. Kimine göre 21 inç daha iyi gözükür kimine göre 24 inç ben fazla büyük monitörü sevmediğim için almadım Genişletmek için tıkla... Sende haklısın
P pusat57 Ziyaretçi 27 Mart 2014 #22 54kadir dedi: Peki 4 Gb ram beni bir süre idare eder mi ? Genişletmek için tıkla... Eder.
s_l_c_n Hectopat Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 137 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çalışan - Öğrenci 27 Mart 2014 #24 Oyun sistemi kuruyorsan idealdir ama benim tavsiyem bellekleri 8 Gb yap çünkü şuan çıkan güncel oyunlarda en az 6 gb gibi bellek isteyen oyunlar var . Call of Duty Ghost gibi
Oyun sistemi kuruyorsan idealdir ama benim tavsiyem bellekleri 8 Gb yap çünkü şuan çıkan güncel oyunlarda en az 6 gb gibi bellek isteyen oyunlar var . Call of Duty Ghost gibi
P pusat57 Ziyaretçi 27 Mart 2014 #25 Bence gönlünden geçen monitörü al sonuçta sürekli değiştiremeyiz. Her oyun 6 Gb istemiyor zaten. Ram'i yükselttikten sonra oynarsın öyle oyunları.
Bence gönlünden geçen monitörü al sonuçta sürekli değiştiremeyiz. Her oyun 6 Gb istemiyor zaten. Ram'i yükselttikten sonra oynarsın öyle oyunları.
5 54kadir Hectopat Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2014 #26 İyi o zaman öyle yapayım. Peki bu 2 monitör arasında görüntü kalitesi farkı var mıdır ? Birtek tepki süresi farkı mı yani
İyi o zaman öyle yapayım. Peki bu 2 monitör arasında görüntü kalitesi farkı var mıdır ? Birtek tepki süresi farkı mı yani
P pusat57 Ziyaretçi 27 Mart 2014 #27 1. monitörün konsantrasyonu daha yüksek. Görüntü kalitesi olarak bir şey anlamazsın bence.
5 54kadir Hectopat Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2014 #29 Marka farkıda var ama bilemedim ne yapsam ya Bu arada kasa hakkındada konu acayım
P pusat57 Ziyaretçi 27 Mart 2014 #30 ASUS çamaşır makinesi bile yapsa alırım. (Ne alaka bende anlamadım.)