ASUS 23, 8" VG249Q vs ASUS 24, 5" VG259QR vs AOC 24G2U

Her monitörün artıları ve eksileri vardır. Biri daha ergonomiktir. Birinin siyahları daha keskindir. Diğerinin renk gamı yüksektir. Öbürünün portları daha fazladır. Kusursuz bir monitör yok yani. Sizin için hangisi ağır basarsa onu alın. Youtube'dan detaylıca yabancı kaynaklardan bakabilirsiniz. İncelemeleri var hepsinin.

VG259QR modelini pazar günü aldım bugün üçüncü günü 165hz gerçekten çok akıcı (60 hz den geçtim)​

Almadan önce ben de yazdığınız modeller arasında kaldım hatta benim ekstra olarak Zowie 144hz modeli de vardı. Ama ips panel olması, ince çerçeve olması ve üzerinde ufakta olsa hoparlörü olması benim için ekstralardı ayrıca diğerlerinin 144 olup bu monitörün 165 hz olması da az da olsa fark ettiriyordu.

Pazar günü vatan bostancı mağazasından 1835₺ ye satın aldım, herhangi bir ölü piksel ghosting vs yaşamadım zaten almadan önce de orada testlerini yaptılar.

VG259QR modelini pazar günü aldım bugün üçüncü günü 165hz gerçekten çok akıcı (60 hz den geçtim)​

Almadan önce ben de yazdığınız modeller arasında kaldım hatta benim ekstra olarak Zowie 144hz modeli de vardı. Ama ips panel olması, ince çerçeve olması ve üzerinde ufakta olsa hoparlörü olması benim için ekstralardı ayrıca diğerlerinin 144 olup bu monitörün 165 hz olması da az da olsa fark ettiriyordu.

Pazar günü vatan bostancı mağazasından 1835₺ ye satın aldım, herhangi bir ölü piksel ghosting vs yaşamadım zaten almadan önce de orada testlerini yaptılar.
Parlaklık ve renkleri iyi mi?

Öncelikle kesinlikle TUF değil. Bunun için birçok sebep var ama yazmaya üşendim.

24GN650 / 600 için FPS türü odaklı bir monitör. Zamanınızın çopu FPS türünde geçiyorsa kendisi iyi bir tercih ama haricinde Dell S2422HG daha iyi olur.

Öncelikle kesinlikle TUF değil. Bunun için birçok sebep var ama yazmaya üşendim.

24GN650 / 600 için FPS türü odaklı bir monitör. Zamanınızın çopu FPS türünde geçiyorsa kendisi iyi bir tercih ama haricinde Dell S2422HG daha iyi olur.
Ben günlük kullanım icinde istiyorum. Ve renklere önem veriyorum LG renkleri nasıl acaba?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı