K kepenss Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #1 Minimum 144Hz Monitör önerisi lazım. Bütçe 4000 TL. Kendi bulduklarımı aşağıya bırakıyorum. Daha uygun farklı bir sitede varsa önerilere açığım. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G2412 ITOPYA'da www.itopya.com
Minimum 144Hz Monitör önerisi lazım. Bütçe 4000 TL. Kendi bulduklarımı aşağıya bırakıyorum. Daha uygun farklı bir sitede varsa önerilere açığım. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G2412 ITOPYA'da www.itopya.com
MaxMedusa Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 428 Çözümler 3 1 Aralık 2023 #2 Hocam bende AOC ile MSI arasında kaldım.
K kepenss Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #3 Valla daha uyguna daha güzel bir şey varsa ya da farklı bir fikir varsa dinlerim. Kararsızım hangisini alsam bilmiyorum.
Valla daha uyguna daha güzel bir şey varsa ya da farklı bir fikir varsa dinlerim. Kararsızım hangisini alsam bilmiyorum.
P performanskerem Femtopat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #4 Bende de şu an viewsonic vx2428 var ışık sızması yüzünden iade edebilirim. İtopya'da bu asus'u gördüm, kullananlar varsa cevap verirse elimdekini iade edip almayı düşünüyorum.
Bende de şu an viewsonic vx2428 var ışık sızması yüzünden iade edebilirim. İtopya'da bu asus'u gördüm, kullananlar varsa cevap verirse elimdekini iade edip almayı düşünüyorum.