Asus 23" Vx238T veya Aoc 23" i2369V ?

Hümiyettin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar vatandan gidip bu iki monitörden birini almayı düşünüyüorum.

Genelde oyun oynar, film izler ve internete girerim. IPS ekranda ghosting var diyorlar, ama normal monitör 5 ms, ıps 6 ms.

Asus 23" Vx238T Geniş Ekran Led Monitör - Vatan Bilgisayar

Aoc 23" i2369V Geniş Ekran Led ips Monitör - Vatan Bilgisayar

EDİT : Dün baktıgımda mağazada mevcuttu fakat bugün stokta yok olarak gözüküyor, ıps ekranlı monitör. Başka mağzadan getirtmeye değicek şekilde kalitesi var mı bu monitörün ?

Ek olarak [Philips 23" 233V5Lab/01 Geniş Ekran Led Monitör - Vatan Bilgisayar Bu monitörü fiyatı dolayısıyla almayı düşünüyorum. Sonuçta bu da led görüntü farkı olucagını pek sanmam. HDMI girişi 3'ünde de yok zaten.

Phılıps yerine Asus almayı düşünsem arada 40 lira fark var, bu farka değer mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe yetmiyor ona max 380 di, 410 tl'lik Asus olan monitöre aradaki farka değerse bütçeyi arttırıp ölye alacağım. 500 Tl vermem imkansız.

Asus ile Philips arasında fiyat farkına değecek görüntü kalitesi var mı ? Asusta hdmı yok ama dahili hoparlör var, anlamış değilim.

Asus VN247H kullanıcsıyım. Çok güzel monitör. Yanlız ölü pixel çok çıkıyor diyorlar almadan bir test ettirin. Bende çıkmadı.

Asus al 2'sininde tepkime süreleri aynı ama dinamik ontrast asus'un daha iyi ve led özelliği mevcut.

Öncelikle teşekkürler , fakat benim alıcagım monitör yazdıgınız monitör değil.Onu zaten kesin olarak test ettiricem ama benim asıl merakım aradaki 50 liraya değicek fark varmıdır acaba asus ta.

Var tabiki ben almadan önce bir çok monitore baktım asus hep öne geldi özellikle malzeme kalitesi olarak. Aoc malzeme kalitesini pek beğenmedim.

Philips'de çok iyi marka ekran konusunda heleki zaten asus olmasa kesinlikle ya philips yada Lg alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…