ASUS 24.5" ROG STRIX XG259cmS alınır mı?

Bütçe
10000TL

emirx77

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
ASUS 24.5" ROG Strix XG259CMS
Merhaba ASUS 24.5" ROG STRIX XG259cmS bu monitörü almayı düşünüyorum da bütçem 10k, elimde 144Hz ASUS TUF Gaming VA panel var. Genellikle Fortnite ve LoL oynuyorum artık yeni bir monitöre geçmek istiyorum, sizce 10k bütçeyle ASUS ROG'un monitörü benim için en iyi bir tercih midir?

Şu anda bende aynı monitörü almayı düşünüyorum fakat 310Hz OC (144Hz üstü) diye bir açıklama var üründe bu ne anlama geliyor. OC siz hali 144Hz mi? Overclock ile 144Hz'den 300Hz'ye çıkarılıyorsa ısınma ve piksel ölmesi vs durumlar yaşanır mı? Bende inceleme video vs bulamadım.

Şu anda bende aynı monitörü almayı düşünüyorum fakat 310Hz OC (144Hz üstü) diye bir açıklama var üründe bu ne anlama geliyor. OC siz hali 144Hz mi? Overclock ile 144Hz'den 300Hz'ye çıkarılıyorsa ısınma ve piksel ölmesi vs durumlar yaşanır mı? Bende inceleme video vs bulamadım.
bende düşünüyorum ama ortada hiç youtube videosu ve fazla yorum olmadığı için kararsız kaldım 240hz ayarlayıp 240hzde kullanmayı düşünüyorum

Bende düşünüyorum ama ortada hiç YouTube videosu ve fazla yorum olmadığı için kararsız kaldım 240Hz ayarlayıp 240Hz'de kullanmayı düşünüyorum.

Bende bilemedim ya bende 240 da kullanırım ya da yarı fiyatına 180Hz var onu alırım ama bu 24.5" ekranlarını ve bu monitör ayak yapısını çok seviyorum ASUS'un. Bunu da çok almak istiyorum.

h

Bende almayı düşünüyorum fakat dediğiniz gibi doğru dürüst bi inceleme videosu yok gözü karatıp alsak sıkıntı yaşarmıyız kronik sorunu falan var mıdır acep

Samsung G4 odessey 25" ve ASUS'un XG259cmS modeli arasında kaldım. Hangisini seçmeliyim sizce.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı