ASUS 24.5" ROG STRIX XG259cmS alınır mı?

Bütçe
10000TL

İkisi arasında ASUS tercihim olurdu.

Dostlar monitörü geçen hafta satın aldım verdiğim 9.400 liranın hakkını veriyor tüm ayarlar fabrika çıkışlı kullanıyorum renkler inanılmaz. VividPixel 100 ve ELMB Sync ile FPS oyunlarında harika oluyor. HDR'ı da muazzam.

Nereden aldınız? Hocam. Bir de ben bu monitörden geçeceğim sizce değer mi?

Eğer 310FPS alabiliyorsan bilgisayarında tabii ki değer ben 180Hz'den geçtim az bir fark var görüntü kaymak gibi bence bundan sonrası gereksiz. Renkler çok güzel IPS panel olduğu için.

Eğer 310FPS alabiliyorsan bilgisayarında tabii ki değer ben 180Hz'den geçtim az bir fark var görüntü kaymak gibi bence bundan sonrası gereksiz. Renkler çok güzel IPS panel olduğu için.
310 hz sabit oynayabiliyoemusun oc ya bir sorun oluyormu

Hocam standart Hz'si kaç 144 diyen var 240 diyen var OC açmadan kaç oluyor en fazla?

Hocam standart Hz'si kaç 144 diyen var 240 diyen var OC açmadan kaç oluyor en fazla?
OC kapalı 300Hz şuan kontrol ettim.

Sorun olmuyor OC kapalı baktım şuan 300Hz gösteriyor Windows ve NVIDIA ayarlarından 300 ve 240 seçeneği var. OC kapalı!

ışık sızması varmı bende bi tık köşelerde var değişim gerekir mi ?

Monitör orjinalde 300hz OC ile 310hz çıkabiliyosunuz yani 240hz falan değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…