ASUS 24,5 " VG258QR vs MSI G244F

Baktığınız ASUS alınmaz. TN panel monitörün neresi ne kadar iyi olabilir? IPS panel monitör ile kıyaslanmamalı.
MSI ise Rapid falan değil. Öyle bir panel yok. SS IPS, Rapid IPS, UltraSpeed IPS gibi saçma sapan reklam ile insanları kandırmakan başka bir şey değil.
Kısaca şunu söylemeli üretici; bizim IPS panelimizin tepkime süresi 3 ms kardeşim buyurun testleri. Hani test? Hani kaynak? Yazdık Rapid'i yetti. Boş işler. Kanmayın bunlara.
MSI'ın paneli HKC. Bundan dolayı aman aman önerim değil. Ölü piksel çıkmazsa işinizi görür.
AOC alınabilirsa İtopya'dan bakın. SP ile SPU arasında farklılıklar mevcut.

Gosthing olayına girmek istemiyorsan ASUS TN panel öneririm renk hem de bin nit parlaklığına sahip.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gosthing olayına girmek istemiyorsan ASUS TN panel öneririm renk hem de bin nit parlaklığına sahip.

FPS oyunlari oynamiyorsa gundelik icin aliyorsa TN panel onermem. O kadar para veriliyor renkleri guzel olsun. IPS'lerde de o kadar fazla ghosting yok.
Kaliteli almaya bakin.

Gosthing olayına girmek istemiyorsan ASUS TN panel öneririm renk hem de bin nit parlaklığına sahip

Yanlış bilgi vermezsek sevinirim.
1000 nit parlaklık vermiyor.
Ayrıca IPS panelde de ghosting olmuyor. Teknik bilgileri kafanızdan sallayıp yazmayınız.

ASUS VG258QR modelini tercih etmeni tavsiye ederim. Kullanıyorum. Gayet güzel.

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS VG258QR modelini tercih etmeni tavsiye ederim. Kullanıyorum. Gayet güzel.

Renk bakimindan nasıl peki? Ben sahsen IPS panel oneririm. E-spor delisi degil iseniz TN panel bu fiyatlara önermem açıkçası.

Renk bakimindan nasıl peki? Ben sahsen IPS panel oneririm. E-spor delisi degil iseniz TN panel bu fiyatlara önermem açıkçası.

O kullanıcıya inanmayın. Dany. 12 ve bu trol forum üyesi. Girin bakın profillerine. Her monitör konusuna girip ASUS önerip çıkıyorlar ve raporlamama rağmen ilgilenmiyorlar. İkisinin de aynı kullanıcı olduğunu düşünüyorum. Aldırış etmeyin.

Ben zaten direk "ben bunu kullanıyorum mukemmel yazip, Rampage vb... "seyler yazana direk onaylamadigimi belirtiyorum. Bu arkadasa nazik yazdim sadece
Belkide gram arastirma yapmadan ASUS oneriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…