Çözüldü ASUS 24" MG248QR vs ViewSonic 24" XG2401

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Esencia

Hectopat
Oyun oynamak için alacağım hangisini önerirsiniz ? Hangisi oyunlarda daha iyi performans gösterir ?Cevaplar için şimdiden teşekkürler. Bu fiyatlarda başka öneriniz varsa önerebilirsiniz.

Çözüm
XG2401 renkleri MG248Q'ya göre çok daha iyi ve o monitörde güneş gibi parlayan nesnelerde bulanıklık vs. oluyormuş. Reddit'te incelemesi var. Zaten XG2401 renk kalitesi bakımından bayağı iyi TN'e göre. Input Lag değerleri de iyi zaten 1-2 yıl önce en iyi TN F/P monitörler arasındaydı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buna bakmanı öneririm;

XG240R bulabilirsen veya XG2402 uygun fiyata bunlar daha iyi XG2401'den. Bulamazsan sorun yok panalleri aynı zaten. XG2401 diyorum.

Önerin için teşekkür ederim ama monitörü oyun için alacağım. Bildiğim kadarıyla TN panel,oyun için IPS panele göre çok daha iyi performans gösteriyor.
XG240R bulabilirsen veya XG2402 uygun fiyata bunlar daha iyi XG2401'den. Bulamazsan sorun yok panalleri aynı zaten. XG2401 diyorum.
XG2402 ise 2000 Tl civarlarında o kadar para veremem maalesef.
Neden olduğunu yazabilir misin ? Asusa göre farkı nedir ?

Özür dilerim üstteki cevabı sana vermeyecektim.Önerdiğin iki monitör de TN Panel yanlış yere yazdım diğer arkadaşa ıps olduğunu söyleyecektim.

XG2401 renkleri MG248Q'ya göre çok daha iyi ve o monitörde güneş gibi parlayan nesnelerde bulanıklık vs. oluyormuş. Reddit'te incelemesi var. Zaten XG2401 renk kalitesi bakımından bayağı iyi TN'e göre. Input Lag değerleri de iyi zaten 1-2 yıl önce en iyi TN F/P monitörler arasındaydı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Artık İPS panellerde oyun için gayet iyi ve akıcı paneller. Şu zamanda İPS almak varken, TN tercih etmek iyi bir olay değil yine de siz bilirsiniz.
Pek bilmiyorum ama herkes oyun için TN panel öneriyor.Film izleyeceksen IPS panel al diyorlar.
Anladım çok sağol.
Peki son olarak,sence bu fiyatlarda oyun için en iyisi XG2401 midir ?

Bende bu monitörü almayı düşünüyorum. Ve hala karar veremedim. Shooter diye bir sorunu varmış veya ghosting.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…