Çözüldü ASUS 24" MG248QR vs ViewSonic 24" XG2401

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Esencia

Hectopat
Oyun oynamak için alacağım hangisini önerirsiniz ? Hangisi oyunlarda daha iyi performans gösterir ?Cevaplar için şimdiden teşekkürler. Bu fiyatlarda başka öneriniz varsa önerebilirsiniz.

Çözüm
XG2401 renkleri MG248Q'ya göre çok daha iyi ve o monitörde güneş gibi parlayan nesnelerde bulanıklık vs. oluyormuş. Reddit'te incelemesi var. Zaten XG2401 renk kalitesi bakımından bayağı iyi TN'e göre. Input Lag değerleri de iyi zaten 1-2 yıl önce en iyi TN F/P monitörler arasındaydı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
XG2401'i forumda @dogant kullanıyor. Daha detaylı bilgiyi o verebilir. Sanırım bazı modellerde tepki süresini very fast yapınca overshoot oluyor ama kullanıma engel olacak kadar mı veya hepsinde var mı pek fikrim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve memnunum ben. Evet en hızlı seçenekte bir miktar overshoot oluyor ama Fast ya da normal ayarda herhangi bir sorun yok. Bu ayarlar arasında sadece 1-2 ms tepkime süresi artıyor ve bunu fark etmek imkansız. Fiyatına göre iyi bir monitör.
Renk kalitesi gerçekten iyi.
Eki olarak gördüğüm tek şey en hızlı ayarda bir miktar overshoot olması ama bu da piyasadaki birçok monitörde var zaten.

Tavsiye ederim. Bütçe müsaitse XG240R düşünebilirsiniz. Ben gerek görmedim ama yazılım olarak XG2401'den iyi.
ASUS'un TN panelleri renk açısından oldukça kötü bence. ASUS da kullandım ama pek tavsiye etmiyorum.

Hocam CS GO ve LOL oynuyorum profesyonel olarak 1000TL'ye ikinci el bir XG2401 buldum 5 aylık az kullanılmış sizce almalı mıyım?

CS GO ve LOL oynuyorsanız tecrübelerinizi aktarır mısınız?

Çok teşekkür ederim.Xg240R ' e maalesef bütçem müsait değil.En fazla 1600 tl verebilirim.Sence bu fiyatlarda en iyisi XG2401 mi ?
Ben de lol oynamak için alacağım.Benim için performansı çok önemli.Lol veya csgo oynuyorsanız deneyimi nasıl ?

Vatan'da 1400 TL sıfır alabilirsiniz bende XG2401 alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…