ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A alınır mı?

Hocam Asus Tuf serisi Asus'un alt seviye modellerini içermektedir. Özellikle monitör olarak Asus Tuf için çok fazla kötü yorum gördüm ve diğer IPS monitörlere kıyasla renk paleti daha kötü. Aynı bütçede önerim budur: https://www.akakce.com/monitor/en-u...hgsn6E1AHNJIoL9M6p5kNvVggxLz0raAaAlkREALw_wcB

Aynı dediğiniz gibi 5k fiyat, 180 Hz, Full HD, 24" ayrıca Aoc iyi bir markadır güvenebilirsiniz.

Hocam mümkünse Vatan'dan almak isterim. Kendim gidip mağazadan alacağım.

Tam 7000 lira diyecektim ama sepette 4000 TL'ye düşüyormuş. Gerçekten iyi indirim. Adaptive-Sync olmasıda ayrı bir güzellik.
MAG 256F ile ne farkları var tam olarak ? MSI dahili hoparlör de yok onun haricinde + ne özelliği bulunuyor ?

MAG 256F ile ne farkları var tam olarak ? MSI dahili hoparlör de yok onun haricinde + ne özelliği bulunuyor ?
Hocam bahsettiğim monitör zaten MAG 256F’miş, sanırım 275F ile ne farkı var diye soruyorsunuz. 275F olan 27 inç fakat çözünürlük 1920x1080 olduğu için piksel sayarsınız, diğeri 24 inç. Renkleri daha kötü, bunun dcı-p3 değeri %80 diğerinin %96, adobe rgb’de yaklaşık aynı. Tek iyi farkı display port versiyonu daha yüksek. Kısacası 256F varken 275F alınmaz fakat fiyatı 5700 tl yani f/p sayılabilir. İstediğiniz özellikte bir monitör varsa önerebilirim.

Dahili hoparlör ve yükseklik ayarı benim için önemli kriterler alacağım monitör de bu sebeple Asus 24 TUF Gaming VG249QL3A olacak.

Bu monitörün tek eksik yanı sanırım 8 bit olması. Onun haricinde bahsettiğin MSI modellerinin tam olarak benim alacağım monitörden artı yanları nelerdir ? Veya başka bir önerin olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…