Aynı monitörün 27 lik olanını ben kullanıyorum yanında 3d vision gözlüğü verildi monitörün gözlüğün fiyatı 350-500 tl arası bir fiyat şuanki dolar ile sadece monitörün kendi gözlüğü ile kullanabiliyorsun ama 3d vision un windows 10 driveri yok oyüzden çok iyi değil ve öyle canın sıkılınca falan masaüstünü 3d açamıyorsun 3d videolar indirmen lazım aynı zamanda 1920 1080 de 60 hz 3d açamıyorsun ya hz yi kısıcaksın yada çözünürlüğü düşürmen lazım, mesela batman veya gta 5 oynuyorsun oyun ayarlarını 1920 1080 59hz yapman gerekir anca öyle çalışır onuda zaten sen kendin yapınca görüntüyü düşürünce otomatik geçiyor. Ama açsan bile gta 5 de performans alamassın bilgisayarında 3d bluray okuyucu varsa belki biraz işini görür. Onun dışında fazla bir yerde etkinlği yok ama dersenki hava olsun diye kullanıcam gözlük kalın ve kaliteli aynı zamanda nvidia yeşili şeritleri var zaten nvidia nın gözlüğü üzerinde nvidia falan yazıyor ama ben aldım keşke almasaydım dedim gidip asus marka 144 hz lik bir monitör al rahatına bak kesinlikle alınmaz.