ASUS 24" VG248QE vs MSI Optix MAG27C 27

• Konuyu başlatan M4J0R
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 4.119

Hangisini alıyım

• ASUS 24" VG248QE

Oy: 2 12,5%
  • MSI Optix MAG27C 27

Oy: 14 87,5%

• Oy verenlerin toplamı
    16
1690 TL aldım VatanBilgisayar'dan bas bas bağırdım her konu da kaçırmasın kimse diye ama geçti sanırım o şans.

Harika bir kavisi var biraz daha fazla diğerlerine göre tam göz hizana geliyor.
Çok iyi almışsın hayırlı olsun. Bende almayı düşünüyorum, geçen vatana gittim monitöre mouse koymamışlar masaüstü ekranında duruyo öyle dolayısıyla deneyemedim şu an 27 inç samsung kavisli monitör kullanıyorum siyah renkli sahne geçişlerinde çok kötü bulutlanma var nette çoğu kişide aynı problem var hatta her panelde o sorun olur diyenlerin sayısıda az değil bu yüzden yeni bi mönitöre para verme konusunda çok kararsızım bu yönde bi şikayetin var mı ?

Bu arada deneyimlerimi yazacaktım gecikme için kusura bakmayın dolu dolu olsun istedim. Evet malzeme kalitesinden başlayalım.
5 üzerinden 4 veriyorum ben. Çerçeve kalınlığı çok ince güzel indirip kaldırmak bir tık sert genel olarak fırçalanmış alüminyum hissi var plastiklerde güzel ama bir kaçı dandik plastik. Bunlar gözün gördüğü noktalarda değil tabi.
Görüntü kalitesi 4 yine. Canlılık konusunda biraz noksan geldi bana ayarlar kısmını uzun uzun kurcalamadım hazır ayarlardan FPS için olana seçtim en güzel o geldi bana. Ayrcı renk konusunda mavi(soğuk) yoğunluğunu sevmiyorsanız biraz daha sarı tonlarına(sıcak) çekebiliyorsunuz ekranı. Kalitesi akıcılığı renk doygunluğu beni tatmin etti ama 1080p de en iyi görüntü sanırım 24inch de oluyor bir tık büyük kalıyor 27inch.

Yaklaşık 15 gün önce aynı ürünü aldım. Fakat adaptör de sorun çıktı. Bilgisayar kapalıyken adaptörden cızırtı sesi geliyor sürekli. Mecburen bilgisayarı kapadığımda monitörün fişini çekmem gerekiyor yoksa çok rahatsız oluyorum. Acaba sizde öyle bir problem var mı ?

Şuana kadar hiç dikkatimi çekmedi eve gidince dikkatlice dinlerim, bilgilendiririm.
Her hangi bir ses yok, bilginize. @Atila_
Merhaba benimde adaptörden ses geliyor siz ne yaptınız?

Son düzenleme:
Şuana kadar hiç dikkatimi çekmedi eve gidince dikkatlice dinlerim, bilgilendiririm.
Her hangi bir ses yok, bilginize. @Atila_
Merhaba benimde adaptörden ses geliyor siz ne yaptınız?
Şuanda hala kullanıyorum bir kere değişime gönderdim fakat yeni gelen üründe de aynı problem ile karşılaştım. Anahtarlı priz aldım pc kullanmadığım zamanlar gücü kesiyorum.

Şuanda hala kullanıyorum bir kere değişime gönderdim fakat yeni gelen üründe de aynı problem ile karşılaştım. Anahtarlı priz aldım pc kullanmadığım zamanlar gücü kesiyorum.
Benim de o şekilde uğraşmadım hiç değişim ile vs.

Yorumlarınız için teşekkürler sanırım tercihimi MSI'dan yana kullanacağım

Senin adına üzüldüm dostum. ASUS 24, bunu almanı tercih ederdim şimdi 3100 TL sen belki önceden ucuza almışsındır ama önceden bunu alsaydın daha iyi olurdu. Ayrıca bir ışık yüzünden daha fazla para vermemeliydin. 2.ci monitör alırsan direkt al bence bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…