P pusat57 Ziyaretçi 8 Mart 2014 #11 ZekiGamer dedi: Hayırlı olsun Vatan bu sefer sorun çıkarmamıştır inşallah . Genişletmek için tıkla... Çıkartmaz inşaallah'da evideki'lerin haberi yok. Maaşıma zam aldım diye borca girip aldım kızcaklar.
ZekiGamer dedi: Hayırlı olsun Vatan bu sefer sorun çıkarmamıştır inşallah . Genişletmek için tıkla... Çıkartmaz inşaallah'da evideki'lerin haberi yok. Maaşıma zam aldım diye borca girip aldım kızcaklar.
Edenclaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 1.228 Makaleler 2 Yer İstanbul Taksim Daha fazla Meslek Mühendis 8 Mart 2014 #12 Boyut hariç tüm özellikleri aynı ve daha ucuz. VATAN COMPUTER - AOC - 21.5" E2262Vwh/BW GEN
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 8 Mart 2014 #13 Hayırlı olsun. Resimleri bekliyorum.
O oguzhan1907.. Hectopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 20 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2014 #14 Cidden ben de VATAN COMPUTER - AOC - 21.5" E2262Vwh/BW GEN Bu monitörü almayı düşünüyorum ancak parsının ucuz olmasından korkuyorum. Sadece boyut küçük olduğundan mı ucuz ve bu monitörde oyun oynanır mı?
Cidden ben de VATAN COMPUTER - AOC - 21.5" E2262Vwh/BW GEN Bu monitörü almayı düşünüyorum ancak parsının ucuz olmasından korkuyorum. Sadece boyut küçük olduğundan mı ucuz ve bu monitörde oyun oynanır mı?
Emircan Cebecioğlu Hectopat Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 547 Yer İstanbul-Turkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mart 2014 #15 pusat57 dedi: Çıkartmaz inşaallah'da evideki'lerin haberi yok. Maaşıma zam aldım diye borca girip aldım kızcaklar. Genişletmek için tıkla... Keşke bir ssd, ram felan takviyesi yapsaydın haberleride olmazdı kasayı açıp burda iki vardı üç olmuş mu diyecekler .
pusat57 dedi: Çıkartmaz inşaallah'da evideki'lerin haberi yok. Maaşıma zam aldım diye borca girip aldım kızcaklar. Genişletmek için tıkla... Keşke bir ssd, ram felan takviyesi yapsaydın haberleride olmazdı kasayı açıp burda iki vardı üç olmuş mu diyecekler .
canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 8 Mart 2014 #16 Edenclaw dedi: Boyut hariç tüm özellikleri aynı ve daha ucuz. VATAN COMPUTER - AOC - 21.5" E2262Vwh/BW GEN Genişletmek için tıkla... Arkadaş almış ürünü. Artık öneri yapmanın anlamı yok. Güzel monitör sonuçta.
Edenclaw dedi: Boyut hariç tüm özellikleri aynı ve daha ucuz. VATAN COMPUTER - AOC - 21.5" E2262Vwh/BW GEN Genişletmek için tıkla... Arkadaş almış ürünü. Artık öneri yapmanın anlamı yok. Güzel monitör sonuçta.
P pusat57 Ziyaretçi 8 Mart 2014 #17 ZekiGamer dedi: Keşke bir ssd, ram felan takviyesi yapsaydın haberleride olmazdı kasayı açıp burda iki vardı üç olmuş mu diyecekler . Genişletmek için tıkla... Ohooo ben SSD'yi geçen hafta bugün aldım resimler birazdan.
ZekiGamer dedi: Keşke bir ssd, ram felan takviyesi yapsaydın haberleride olmazdı kasayı açıp burda iki vardı üç olmuş mu diyecekler . Genişletmek için tıkla... Ohooo ben SSD'yi geçen hafta bugün aldım resimler birazdan.
UltimateUSTA Hectopat Katılım 27 Aralık 2013 Mesajlar 310 Yer Merkez/DENİZLİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mart 2014 #18 Edenclaw dedi: Boyut hariç tüm özellikleri aynı ve daha ucuz. VATAN COMPUTER - AOC - 21.5" E2262Vwh/BW GEN Genişletmek için tıkla... Dikkat etsen o kadar farkı var ki. Tek HDMI var bunda. Marka farkı var. Stokta yok. Kalın çerçeve. Beyaz ton. Bu arada hayırlı olsun.
Edenclaw dedi: Boyut hariç tüm özellikleri aynı ve daha ucuz. VATAN COMPUTER - AOC - 21.5" E2262Vwh/BW GEN Genişletmek için tıkla... Dikkat etsen o kadar farkı var ki. Tek HDMI var bunda. Marka farkı var. Stokta yok. Kalın çerçeve. Beyaz ton. Bu arada hayırlı olsun.
P pusat57 Ziyaretçi 8 Mart 2014 #19 Birde ASUS çok önerdiler. Neyse arkadaşlar 1-2 resim daha çekip yükleyeceğim. Monitörü şimda bağlama işlemine geçiyorum.
Birde ASUS çok önerdiler. Neyse arkadaşlar 1-2 resim daha çekip yükleyeceğim. Monitörü şimda bağlama işlemine geçiyorum.
Emircan Cebecioğlu Hectopat Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 547 Yer İstanbul-Turkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mart 2014 #20 pusat57 dedi: Ohooo ben SSD'yi geçen hafta bugün aldım resimler birazdan. Genişletmek için tıkla... Olsun ram alırdın uçururdun makinayı .
pusat57 dedi: Ohooo ben SSD'yi geçen hafta bugün aldım resimler birazdan. Genişletmek için tıkla... Olsun ram alırdın uçururdun makinayı .