ASUS 27" ROG STRIX XG27acs 1ms 180Hz 2K IPS Gaming monıtor alınır mı?

alenowl

Decapat
Daha fazla  

Bu monitör alınır mı? Ölü piksel sorunları var mıdır?
Forumdaki bir arkadaşta cihaz güçtüyken arkasından cızırtı sesleri geliyormuş, o durum nedir? Bir de ASUS TUF'ın 1080p 280Hz monitörü var, karasız kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır. ASUS TUF'ın 280Hz olan modeli alınmaz ama bu alınır. Ölü pixel işi şans işi. Gelebilir de gelmeyebilir de şansına bağlı.

Bütçen yetiyorsa bunu al derim.

Alınır. ASUS TUF'ın 280Hz olan modeli alınmaz ama bu alınır. Ölü pixel işi şans işi. Gelebilir de gelmeyebilir de şansına bağlı.

Bütçen yetiyorsa bunu al derim.

MSI da güzelde ASUS'un kalitesi daha iyi bir de 3 ay Adobe programi veriyorlar diye duydum doğru mu?

ASUS ROG'u bu ayın başında Amazon'dan aldım. Herhangi bir ölü piksel vs çıkmadı. Satıcıyı özellikle amazon.com.tr' olarak seçtim. Herhangi bir sorun olsaydı ya da monitörü beğenmeseydim bir ay içinde iade edebilecektim ancak gerek kalmadı. Güzel monitör tavsiye ederim. TUF serisi almak yerine ROG alın.

ASUS ROG'u bu ayın başında Amazon'dan aldım. Herhangi bir ölü piksel vs çıkmadı. Satıcıyı özellikle amazon.com.tr' olarak seçtim. Herhangi bir sorun olsaydı ya da monitörü beğenmeseydim bir ay içinde iade edebilecektim ancak gerek kalmadı. Güzel monitör tavsiye ederim. TUF serisi almak yerine ROG alın.

Vatan'dan alacağım ben Amazon'da bir tık daha pahalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı