ASUS 27" ROG STRIX XG27AQ-W alınır mı?

EnsarT57

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle selamlar, ASUS'un bu monitörünü bayağı bir zamandır takip ediyorum. En son 14 bin lira gibi bir fiyata sahipti. Beyaz olması ve 2K 170Hz olması beni cezbetti monitörün görüntüsü gerçekten etkileyici. Bu monitör bu fiyata alınır mı? Kronik problemleri var mıdır, sorun yaşatır mı?

Yapış kral. Bildiğim ve araştırdığım kadarıyla yok. Şuan bu fiyat yurtdışındaki kurla çarptığındaki aynı fiyat. Anlayacağın üzere aşırı iyi fiyat. Bence ihtiyacınız varsa kaçırmayın, hem beyaz hem IPS, hem Rog strix..

Yapış kral. Bildiğim ve araştırdığım kadarıyla yok. Şu an bu fiyat yurtdışındaki kurla çarptığındaki aynı fiyat. Anlayacağın üzere aşırı iyi fiyat. Bence ihtiyacınız varsa kaçırmayın, hem beyaz hem IPS, hem ROG STRIX.

Hocam bana da fiyatı çok iyi geldi. Şu anki monitörüm bozuldu ve garantiye göndermem gerek 1 aydan aşağı gelmez diyorlar. Mecburen monitör alacağım almışken bunu alayım dedim. Muhteşem bir görüntüsü var bembeyaz.

Hocam bana da fiyatı çok iyi geldi. Şu anki monitörüm bozuldu ve garantiye göndermem gerek 1 aydan aşağı gelmez diyorlar. Mecburen monitör alacağım almışken bunu alayım dedim. Muhteşem bir görüntüsü var bembeyaz.
Kesinlikle dostum. Siyahını bu fiyata bulmuş olsanız bile alın derdim ki "White edition" olması çok daha önde. Rog Strix 240hz TN panel kullanmıştım, prof pubg oynarken ve gayet memnundum. En ufak sorun yaşamamıştım o yüzden gözüm kapalı tavsiye edebilirim.

Kesinlikle dostum. Siyahını bu fiyata bulmuş olsanız bile alın derdim ki "white Edition" olması çok daha önde. ROG STRIX 240Hz TN panel kullanmıştım, prof PUBG oynarken ve gayet memnundum. En ufak sorun yaşamamıştım o yüzden gözüm kapalı tavsiye edebilirim.

İndirim 1-2 gün içinde bitmezse alacağım. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı