ASUS 27" ROG STRIX XG27WCS vs XG27ACS

internette olması yeterli değil mi faturanın , çok teşekkürler <3
Amazon iadesinden ötürü amazon tercih ettim ve çok bütçe aşmak da istemedim.
Şöyle ki, ben güç kaynağı ve sıvı soğutma sipariş vermiştim. Ürünü teslim alalı 20 gün oldu ve faturası hala amazonda değildi ve kutuların içinden de çıkmadı, maile de gelmedi. Hemen müşteri hizmetleri ile görüştüm ve amazon asistan üzerinden satıcılara faturaları göndermelerini yoksa iade edeceğimi belirttim 2 gün içinde ikisinin de faturası geldi. Hayır illa böylemi davranmamız gerekiyor ? O yüzden size de kontrol etmenizde fayda olduğu için bilgilendirme sağladım

Bende bu iki model arasında kaldım curve alakalı hıcbır sey yok ınternette nerdeyse arada1kfıyat farkı var hangısı alınmalı

Bende bu iki model arasında kaldım curve alakalı hıcbır sey yok ınternette nerdeyse arada1kfıyat farkı var hangısı alınmalı
Dostum curved olan VA panel, düz olan modeli ise IPS panel. IPS panel her zaman için daha iyidir ve daha canlı renklere sahiptir. VA panel sadece kontrast yönünden daha iyidir. Ben 3 yıllık curved kullanıcısıydım. Düz IPS olanı aldım renkler gerçektende fark ediyor ve gayet memnunum. İlk başta zorluk çektim ama alıştım sonradan. Ben düz IPS olanını öneririm. Genel olarak zaten Düz olan modele yorum yapılmış ve buda demek oluyor ki herkes IPS panel tercih ediyor. Zaten curved olanında ise biraz sıkıntılı yorumlar okumuştum açıkcası, ışık sızması vs. gibi bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…