temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.651 Makaleler 2 Çözümler 12 3 Mart 2025 #11 tester1 dedi: AOC Q27g4X bu nasıl? Genişletmek için tıkla... Alınır. Güzel. En azından bu model 8bit + FRC ile 10 bit ve bir milyar renk.
tester1 dedi: AOC Q27g4X bu nasıl? Genişletmek için tıkla... Alınır. Güzel. En azından bu model 8bit + FRC ile 10 bit ve bir milyar renk.
tester1 Yoctopat Katılım 3 Mart 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #12 Kanka hikayeli oyunlarda nasıl gider bu akşam alacağım çok kararsız kaldım. FreeSync G-SYNC çok önemli mi bu monitörde yok. Son düzenleme: 3 Mart 2025
Kanka hikayeli oyunlarda nasıl gider bu akşam alacağım çok kararsız kaldım. FreeSync G-SYNC çok önemli mi bu monitörde yok.
temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.651 Makaleler 2 Çözümler 12 3 Mart 2025 #13 tester1 dedi: Kanka hikayeli oyunlarda nasıl gider bu akşam alacağım çok kararsız kaldım. FreeSync G-SYNC çok önemli mi bu monitörde yok. Genişletmek için tıkla... Adaptive SYNC var. Yâni ikisi de var.
tester1 dedi: Kanka hikayeli oyunlarda nasıl gider bu akşam alacağım çok kararsız kaldım. FreeSync G-SYNC çok önemli mi bu monitörde yok. Genişletmek için tıkla... Adaptive SYNC var. Yâni ikisi de var.