Bütçem 8.5k peşin fiyatına 3 taksit önemli sizce alınır mı? Ayrıca bu monitör de OC açsam ne olur? Hiç önceden monitörde OC denemedim. Ne gibi sıkıntıları olur ya da kalite de ne değişir?
hocam ama buna bir de dahili hoparlör almam lazım onu da ses kalitesi açısından f/p ucuz bir şey önerebilir misiniz? Ayrıca bu neden daha ucuz aralarındaki farklar neler
The ASUS TUF VG27AQ is a popular entry-level 27-inch, 1440p gaming monitor that first came out in 2019. It has a native 144Hz refresh rate that you can overclock...
The ASUS TUF VG27AQ is a popular entry-level 27-inch, 1440p gaming monitor that first came out in 2019. It has a native 144Hz refresh rate that you can overclock...
Hocam hangisi daha iyidir? R27QE daha iyi gibi ayrıca bir hoparlör önerebilir misiniz bin tlden daha az olacak şekilde(Ayrıca ktc'de pivot ve yükseklik ayarı özelliği yok benim için önemli bir özellik)
Hocam hangisi daha iyidir? R27QE daha iyi gibi ayrıca bir hoparlör önerebilir misiniz bin TL'den daha az olacak şekilde(Ayrıca Ktc'de pivot ve yükseklik ayarı özelliği yok benim için önemli bir özellik)