Bu iki panel arasındaki farkı şöyle bir alıntı ile aktaracağım;
- TN paneller en hızlı ve en yüksek yenileme hızına sahip panellerdir. Ancak en kötü görüş açısına sahiplerdir. Renk performansı ve karşıtlık açısından da diğer panel tiplerine göre kötü performans sergiler. TN paneller genellikle ultra hızlı oyun monitörleri için kullanılır.
- VA paneller ise en yavaş panellerdir. Ancak en iyi karşıtlık oranlarına ve siyah düzeylerine sahiptir. Renk performansını IPS paneller düzeyinde olmasa da TN panellere göre daha iyidir. Giriş seviyesi VA modeller genellikle giriş seviyesi TN ve IPS panellere göre daha iyi performans sunar. Ancak VA panelleri laptop monitörlerinde göremezsiniz.
Hocam biliyorum fakat Gamepower markası güvenilir bir marka değil Çin'de merdiven altı ürünlere marka basıyorlar ilerleyen dönemlerde ise sorun çıkıyor tabii, ASUS ürün olarak da marka olarak da üzmez.
Hocam biliyorum fakat Gamepower markası güvenilir bir marka değil Çin'de merdiven altı ürünlere marka basıyorlar ilerleyen dönemlerde ise sorun çıkıyor tabii, ASUS ürün olarak da marka olarak da üzmez.
şöyle bi sorum olucak diğer forumlarda asus ölü piksel garantisi vermiyormuş yasal olarak 1 ölü piksel çıksa bile iade veya değişim olması gerekiyormuş benim için sorun yaratır mı ?