görkemyy Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.336 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #1 Monitör ASUS 27" VG27AQZ vs LG 27" 27GR75Q-B Hangi monitör alınır? Daha fazla çıkamam. Ayrıca sadece Vatan'dan alabilirim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler, iyi geceler dilerim.
Hangi monitör alınır? Daha fazla çıkamam. Ayrıca sadece Vatan'dan alabilirim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler, iyi geceler dilerim.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.859 Makaleler 6 Çözümler 137 13 Eylül 2023 #2 Amazon.com.tr Ben bunu tavsiye ederim. Kendim de öyle tercih ettim zaten 2 ay kadar önce.
görkemyy Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.336 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #3 Taptic dedi: Amazon.com.tr Ben bunu tavsiye ederim. Kendim de öyle tercih ettim zaten 2 ay kadar önce. Genişletmek için tıkla... Hocam yazdığım 2 monitörden hangisi daha iyidir, daha uzun gider, daha kalitelidir? Öneriniz için sağolun.
Taptic dedi: Amazon.com.tr Ben bunu tavsiye ederim. Kendim de öyle tercih ettim zaten 2 ay kadar önce. Genişletmek için tıkla... Hocam yazdığım 2 monitörden hangisi daha iyidir, daha uzun gider, daha kalitelidir? Öneriniz için sağolun.
Gonuldagi Megapat Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 427 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #4 LG daha iyi sağa sola dönmesini istiyorsan Asus al asus un tek olumlu tarafı bu mümkünse n11 den al daha ucuz.
LG daha iyi sağa sola dönmesini istiyorsan Asus al asus un tek olumlu tarafı bu mümkünse n11 den al daha ucuz.