S seymenkzkra Femtopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #1 Öncelikle herkese merhabalar monitör almayı düşünüyorum fakat ASUS mu alsam MSI mı alsam karasız kaldım. Düşündüğüm modeller: ASUS 27" VG27WQ 1Ms 165 Hz WQHD DisplayHDR400 FreeSync Curved Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ile MSI Optix MAG272CQR WQHD 27'' 165Hz 1MS(MPRT) CURVED FreeSync™ OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da yardımcı olur iseniz çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2021
Öncelikle herkese merhabalar monitör almayı düşünüyorum fakat ASUS mu alsam MSI mı alsam karasız kaldım. Düşündüğüm modeller: ASUS 27" VG27WQ 1Ms 165 Hz WQHD DisplayHDR400 FreeSync Curved Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ile MSI Optix MAG272CQR WQHD 27'' 165Hz 1MS(MPRT) CURVED FreeSync™ OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da yardımcı olur iseniz çok sevinirim.
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 5 Nisan 2021 #2 @SkyRose
Nailed It Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 1.765 Çözümler 18 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Finansçı ve 2 Şirket sahibi. 5 Nisan 2021 #3 Daha 2 gün veya 3 gün oluyor MSI Optix Mag 271 monitör aldık yeğenim için, bilmiyorum ilk defa full hd monitör gördüğüm için de olabilir ama geleceğimden daha net bir görüntüsü vardı ekranın.
Daha 2 gün veya 3 gün oluyor MSI Optix Mag 271 monitör aldık yeğenim için, bilmiyorum ilk defa full hd monitör gördüğüm için de olabilir ama geleceğimden daha net bir görüntüsü vardı ekranın.