Z ZyL Centipat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #21 MaGeNDaVi dedi: Msı ve Asus'un yanında tabiki biraz daha kalitesiz ama arada fiyat farkı var. Genişletmek için tıkla... Anladım asusu kaçırmasam iyiydi ya 7500lere dusmustu 2k 165 hz alamadım kötü oldu
MaGeNDaVi dedi: Msı ve Asus'un yanında tabiki biraz daha kalitesiz ama arada fiyat farkı var. Genişletmek için tıkla... Anladım asusu kaçırmasam iyiydi ya 7500lere dusmustu 2k 165 hz alamadım kötü oldu
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.958 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 1 Haziran 2023 #22 MaGeNDaVi dedi: MSI ve ASUS'un yanında tabii ki biraz daha kalitesiz ama arada fiyat farkı var. Genişletmek için tıkla... Hocam emin olun ViewSonic ASUS ve MSI'ın çoğu modelinden daha iyidir. ZyL dedi: Anladım ASUS'u kaçırmasam iyiydi ya 7500'lere dusmustu 2K 165 Hz alamadım kötü oldu Genişletmek için tıkla... Hocam 31.5' sizin için iyi midir? Çünkü sizin bütçenize göre doğru düzgün 27' 165Hz bulmak biraz zor.
MaGeNDaVi dedi: MSI ve ASUS'un yanında tabii ki biraz daha kalitesiz ama arada fiyat farkı var. Genişletmek için tıkla... Hocam emin olun ViewSonic ASUS ve MSI'ın çoğu modelinden daha iyidir. ZyL dedi: Anladım ASUS'u kaçırmasam iyiydi ya 7500'lere dusmustu 2K 165 Hz alamadım kötü oldu Genişletmek için tıkla... Hocam 31.5' sizin için iyi midir? Çünkü sizin bütçenize göre doğru düzgün 27' 165Hz bulmak biraz zor.
Z ZyL Centipat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #23 ardacanci dedi: Hocam emin olun ViewSonic ASUS ve MSI'ın çoğu modelinden daha iyidir. Hocam 31.5' sizin için iyi midir? Çünkü sizin bütçenize göre doğru düzgün 27' 165Hz bulmak biraz zor. Genişletmek için tıkla... Hocam 31.5 buyuk ya iyi olmaz 27 olursa cok guzel olur hiç mi bulunmaz
ardacanci dedi: Hocam emin olun ViewSonic ASUS ve MSI'ın çoğu modelinden daha iyidir. Hocam 31.5' sizin için iyi midir? Çünkü sizin bütçenize göre doğru düzgün 27' 165Hz bulmak biraz zor. Genişletmek için tıkla... Hocam 31.5 buyuk ya iyi olmaz 27 olursa cok guzel olur hiç mi bulunmaz
MaGeNDaVi Hectopat Katılım 21 Eylül 2019 Mesajlar 187 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #24 ardacanci dedi: Hocam emin olun ViewSonic ASUS ve MSI'ın çoğu modelinden daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Bu fiyat bandı olarak diyordum. Genele bakarsak dediğin gibi çoğu modellerinden daha iyi.
ardacanci dedi: Hocam emin olun ViewSonic ASUS ve MSI'ın çoğu modelinden daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Bu fiyat bandı olarak diyordum. Genele bakarsak dediğin gibi çoğu modellerinden daha iyi.
6 668214 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 1.294 Çözümler 5 1 Haziran 2023 #25 Online fps oyunları için alınabilir.
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.958 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 1 Haziran 2023 #26 ZyL dedi: Hocam 31.5 buyuk ya iyi olmaz 27 olursa cok guzel olur hiç mi bulunmaz Genişletmek için tıkla... Sadece bu model var hocam, ancak bu modelde gerçekten fazla sorunlu. @550519 Hocam bir el atarsanız sevinirim.
ZyL dedi: Hocam 31.5 buyuk ya iyi olmaz 27 olursa cok guzel olur hiç mi bulunmaz Genişletmek için tıkla... Sadece bu model var hocam, ancak bu modelde gerçekten fazla sorunlu. @550519 Hocam bir el atarsanız sevinirim.
MaGeNDaVi Hectopat Katılım 21 Eylül 2019 Mesajlar 187 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #27 MaGeNDaVi dedi: Baya mantıklı duruyor: Zaten atmış olduğum monitörün en düşük fiyatı: https://www.ciceksepeti.com/viewson...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.62.7 Genişletmek için tıkla... Genele bakarsak en mantıklı bu gibi duruyor.
MaGeNDaVi dedi: Baya mantıklı duruyor: Zaten atmış olduğum monitörün en düşük fiyatı: https://www.ciceksepeti.com/viewson...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.62.7 Genişletmek için tıkla... Genele bakarsak en mantıklı bu gibi duruyor.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 1 Haziran 2023 #28 Gigabyte M27Q Monitör Gigabyte M27Q Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Stoklara gelirse bunu oneririm. Gelmezse ASUS VG27AQ oneririm.
Gigabyte M27Q Monitör Gigabyte M27Q Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Stoklara gelirse bunu oneririm. Gelmezse ASUS VG27AQ oneririm.
Z ZyL Centipat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #29 MaGeNDaVi dedi: Genele bakarsak en mantıklı bu gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Öyle gibi duruyor hocam fiyati da uygun
MaGeNDaVi dedi: Genele bakarsak en mantıklı bu gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Öyle gibi duruyor hocam fiyati da uygun
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 1 Haziran 2023 #30 ZyL dedi: Öyle gibi duruyor hocam fiyati da uygun Genişletmek için tıkla... Yok, les gibi monitor kendisi. @Saint Lucia
ZyL dedi: Öyle gibi duruyor hocam fiyati da uygun Genişletmek için tıkla... Yok, les gibi monitor kendisi. @Saint Lucia