S SHADOWMOON Hectopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 78 Makaleler 1 31 Mart 2023 #1 Arkadaşlar iyi akşamlar. Technopat-One sisitemi aldım. Benchmark sitesinde ekran kartımın performansı düşük gösterdi. Bunun üzerine bu testi yaptım. Sonucu yorumlar mısınız? Vallahi soğudum kasadan. @Culoksi neden güldün kardeş. Bu forumda da cevap alamazsak yandık vallahi. Son düzenleme: 31 Mart 2023
Arkadaşlar iyi akşamlar. Technopat-One sisitemi aldım. Benchmark sitesinde ekran kartımın performansı düşük gösterdi. Bunun üzerine bu testi yaptım. Sonucu yorumlar mısınız? Vallahi soğudum kasadan. @Culoksi neden güldün kardeş. Bu forumda da cevap alamazsak yandık vallahi.
Culoksi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #2 Benchmark sitesine güvenen birine güldüm kardeş.
S SHADOWMOON Hectopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 78 Makaleler 1 31 Mart 2023 #3 Culoksi dedi: Benchmark sitesine güvenen birine güldüm kardeş. Genişletmek için tıkla... Gülene kadar anlatsan daha doğru olmaz mıydı? Culoksi dedi: Benchmark sitesine güvenen birine güldüm kardeş. Genişletmek için tıkla... steam 3dmark testinde iyi çıktı sağolun Son düzenleme: 31 Mart 2023
Culoksi dedi: Benchmark sitesine güvenen birine güldüm kardeş. Genişletmek için tıkla... Gülene kadar anlatsan daha doğru olmaz mıydı? Culoksi dedi: Benchmark sitesine güvenen birine güldüm kardeş. Genişletmek için tıkla... steam 3dmark testinde iyi çıktı sağolun