ASUS 540 Hz monitör alınır mı?

archy144

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
Asus pqn 540hz
Selamlar dostlar. Yarın bir tanıdıktan ASUS 540Hz monitör alacağım 3 günlük tertemiz 23 civarına alacağım amacım çok oynamak değil ileride satacağım muhtemelen. Sizce zarara girer miyim? En kötü aldığım fiyata satar mıyım? Elimde zaten 240Hz var sadece hevesimi almak istiyorum. Zaten piyasanın dahi çok altına alıyorum sizce mantıklı mı? Al sat için.

540FPS verecek kart varmi elinizde?

540FPS verecek kart varmi elinizde?
Sadece valorant oynuyorum kankam kartım kötü değil işlemci oyunu zaten, birde dediğim gibi bir tık da al sat için alıyorum çok önemli değil o yüzden fps 500-600 rahat görüyorum sadece merak ettiğim sonrasında elimde kalmaz değil mi ?

İnternette 35-40 bin TL arası 20 civarına indirebilirsiniz alın geçin.

Belli olmaz ancak 540Hz biraz uç bir özellik daha ben görmedim 300Hz monitör yetmiyor, 540 lazım diyeni.
Tamamıyla zevkine alıyorum 360 da kullandım daha önce fiyatı piyasa altı olduğundan 2-3k da kar ederim diye alıyorum.

Çok gerekli değil hocam o fiyatlarda ve o değerlerde bir monitör. Valorant zaten (radyant eloda değilsen) inanılmaz refleks ve yetenek gerektirmez. Eğer profesyonel arenaya kasmıyorsanız bence pek gerek yok. Hem ülkemizdeki algılardan dolayı ürünü bir kez kullansanız bile bu 2. el deyip fiyat düşürmeye çalışıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…