ASUS 5500XT Dual vs MSI 5500XT Mech

shintaro

Hectopat
Yer
Milky Way
Daha fazla  

Hangisini almalıyım?

ASUS daha iyidir fakat aradaki farka değmez. Bekleme şansınız varsa ikisini de almamanızı öneririm. 1 ay öncesine kadar o ASUS ekran kartı Gaming Gecesinde 1500TL'ye satılmıştı.

ASUS daha iyidir fakat aradaki farka değmez. Bekleme şansınız varsa ikisini de almamanızı öneririm. 1 ay öncesine kadar o ASUS ekran kartı Gaming Gecesinde 1500TL'ye satılmıştı.
Şu an stok sorunu var ve tekrar gaming gecesinde indirime gireceğini sanmıyorum en fazla iki hafta bekleyebilirim.

Gaming Gecesi indirimi ile 1900 TL'ye Asus RX5500 XT Dual almıştım ve oyun oynarken 65 dereceyi geçtiğini görmedim.

Şu an stok sorunu var ve tekrar gaming gecesinde indirime gireceğini sanmıyorum en fazla iki hafta bekleyebilirim.
Stok sorunu olduğunu belirtmek için 1 ay önceki fiyatından bahsettim. İki haftada çok bir şey değişmez yine de takip edin Gaming Gecesini. Geçen sefer de 5500XT modellerinden biri indirime girmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…