shintaro Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 106 Yer Milky Way Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #11 160634 dedi: Far Cry 5 ve Red Dead Online gibi oyunları oynadım ve 60-65 derece arası değişti. Genişletmek için tıkla... Soğutma sisteminiz nedir?
160634 dedi: Far Cry 5 ve Red Dead Online gibi oyunları oynadım ve 60-65 derece arası değişti. Genişletmek için tıkla... Soğutma sisteminiz nedir?
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.257 Makaleler 5 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #12 shintaro dedi: Soğutma sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Kasa olarak soruyorsunuz sanırım. Önde 2 arkada 1 tane toplam 3 tane 12cm fan var. Kasa modeli bu ama ben ön tarafını mesh şekilde yaptım. Kasa konum olarak masamın altında EVEREST RAMPAGE SAGITTA 120mm LED FAN USB 3.0 MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da EVEREST RAMPAGE SAGITTA 120mm LED FAN USB 3.0 MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
shintaro dedi: Soğutma sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Kasa olarak soruyorsunuz sanırım. Önde 2 arkada 1 tane toplam 3 tane 12cm fan var. Kasa modeli bu ama ben ön tarafını mesh şekilde yaptım. Kasa konum olarak masamın altında EVEREST RAMPAGE SAGITTA 120mm LED FAN USB 3.0 MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da EVEREST RAMPAGE SAGITTA 120mm LED FAN USB 3.0 MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com